Spider-Man 2 zwaait de stad in met nieuwe gameplay video

Spider-Man 2 zwaait de stad in met nieuwe gameplay video

Na lang wachten krijgen we eindelijk een blik op de gameplay van Marvel’s Spider-Man 2, en net als Alan Wake 2 is het een kanshebber voor het best uitziende spel van het jaar. Niet alleen krijgen we onze vriendelijke buurt muurkruiper in actie te zien, maar we krijgen ook introducties van nieuwe personages, met name Kraven de Jager. Bekijk de gameplay trailer hier:

 

 

Met grote kracht

Afgaande op de video is er veel om naar uit te kijken. Ten eerste maken we kennis met Kraven, een jarenlange wildjager en Spider-man schurk die naar New York is gekomen om op de web-slinger te jagen. Maar hij zit niet alleen achter Spider-man aan - Kraven wil elke metamens in de Big Apple uitschakelen, zowel helden als schurken. Dat geldt ook voor Black Cat, Miles Morales, Wraith, Tombstone en zelfs The Lizard. 

Ondanks die dreiging heeft Spidey veel meer op zijn bordje dan ooit. Het einde van het eerste spel plaagde dat Harry Osborn geïnfecteerd was met de Venom symbiont, en op de een of andere manier gaat dit over op Peter Parker. Spidey's symbiote pak geeft hem enorme flexibiliteit in de strijd - behalve dat hij nog steeds kan slingeren en muurkruipen, kan hij tentakels laten groeien waarmee hij slechteriken kan grijpen en rondslingeren of een schild maken om zich te verdedigen.

Het is echter bekend dat de symbiont zijn gastheer mentaal aantast, waardoor deze meedogenlozer en gewelddadiger wordt. Met Miles aan boord kunnen we eindigen met een krachtmeting tussen de twee Spidermannen. Intussen weten we nog steeds niet zeker wie uiteindelijk Venom wordt - wordt het de oorspronkelijke gastheer Eddie Brock, Harry Osborn, of iemand anders?

Geen Co-op in zicht

Helaas komt er één functie waar de plannen op hoopten niet naar Spider-Man 2: er komt geen co-op tussen Peter en Miles. Het spel zal volledig één-speler zijn en in plaats daarvan zal je als Peter of Miles spelen naarmate het verhaal vordert.

Sony heeft nog steeds geen releasedatum voor Spider-Man 2 aangekondigd, hoewel Venom stemacteur Tony Todd heeft gelekt dat ze naar een september release kijken. Laten we duimen dat het waar is. Houd ondertussen een oogje in het zeil voor betaalbare prijzen voor Marvel's Spider-man 2 PS5 sleutel.

  • Officiële website : Spiderman 2
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Beat em up
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Insomniac Games
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 20 oktober 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief