Kinguin HP
 
 

Knights of Honor II: Sovereign verschijnt volgende week

Knights of Honor II: Sovereign verschijnt volgende week
NEWS30 nov. 2022 15:00

THQ Nordic en Black Sea Games brengen ons hun spannende kijk op het grand strategy-genre met Knights of Honor II: Sovereign. Europa is je speelterrein in deze middeleeuwse simulator die je als nieuwe koning aan het hoofd van een natie plaatst. Kies je koninkrijk en vecht om de controle over het continent in een spel dat een genre dat gewoonlijk ingewikkeld is heel toegankelijk maakt voor nieuwkomers. Dat betekent niet dat het spel een gebrek heeft aan mogelijkheden en micromanagement. In plaats daarvan biedt Knights of Honor II: Sovereign je een goed ontworpen interface en eenvoudig te leren mechanieken, waardoor je het spel kort na het begin onder de knie hebt.

 

 

Het centrum van je koninkrijk in Knights of Honor II: Sovereign is het Koninklijk Hof, dat kan bestaan uit verschillende soorten ridders. Elk van hen is voorstander van een andere benadering van het spel. Maarschalken zullen je militaire capaciteiten versterken, Diplomaten kunnen offensieve en defensieve pacten sluiten waarmee je je invloed over het continent kunt uitbreiden, Kooplieden zullen je inkomsten verhogen met nieuwe handelsmogelijkheden, en Spionnen zullen je de inspanningen van je tegenstanders laten verstoren. Welke je ook kiest, Knights of Honor II: Sovereign legt een enorme kaart aan je voeten met meer dan 300 provincies en 200 historische koninkrijken in een nauwkeurige weergave van Europa in de Middeleeuwen.

Natuurlijk zul je moeten vechten om te verdedigen wat van jou is en om andere koninkrijken te veroveren. Knights of Honor II: Sovereign laat je je legers op het slagveld besturen in spannende real-time gevechten en belegeringen. Het spel bevat meer dan 100 verschillende soorten eenheden, variërend van felle infanterie tot enorme belegeringswapens, die je kunt besturen om je vijanden te decimeren en de overwinning op te eisen.

Als je een extra uitdaging wilt, kun je met Knights of Honor II: Sovereign je spelen in verschillende multiplayermodi voor maximaal zes spelers. Of je nu de voorkeur geeft aan co-op of free-for-all spelen, elk van hen heeft verschillende overwinningsvoorwaarden en zal een behoorlijk spannende ervaring zijn.

 

 

Het spel verschijnt op 6 december op de PC, en je kunt onze prijsvergelijker altijd gebruiken om je exemplaar van Knights of Honor II: Sovereign goedkoop aan te schaffen.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Are you ready to travel to the Wizarding World in Hogwarts Legacy? - 62
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief