Instant Gaming EU
 
 

Last Epoch verlaat Early Access volgende maand

Last Epoch verlaat Early Access volgende maand

Last Epoch werd een hit op Steam kort nadat het zijn reis door Early Access begon in 2019. Enkele jaren en duizenden positieve recensies later lijkt de ARPG-titel van Eleventh Hour Games klaar te zijn voor zijn definitieve release op pc. De studio heeft de officiële releasedatum bevestigd voor Last Epoch, dat op 21 februari Early Access zal verlaten. Een spectaculaire launchtrailer dient ook als voorproefje van de opwindende gameplay en spannende actie die al miljoenen spelers hebben opgemerkt.

 

 

Wie heeft Diablo 4 nodig?

In Last Epoch verken je het verleden van de wereld Eterra als een held die de toekomst probeert te redden door terug in de tijd te reizen om zijn tijdlijn te veranderen en deze te redden van The Void. Met vijf unieke klassen om uit te kiezen en meer dan duizend skill trees om je personage te ontwikkelen terwijl je levelt, biedt de game je een breed scala aan opties en gevarieerde gameplay. Last Epoch is geprezen om zijn crafting-systeem, waarmee je de uitrusting die je krijgt kunt upgraden en waarmee je volledige controle hebt over de progressie van je personage, waardoor het aanzienlijk verschilt van andere titels in het genre, zoals Diablo 4 of Path of Exile. Eindeloze herspeelbaarheid en geen pay-to-win shortcuts maken een formule compleet die een enorme community aanspreekt.

De aankomende release van Last Epoch zal gepaard gaan met een grote patch die verschillende functies zal toevoegen. Bovendien krijgen degenen die vóór de release een van de edities van het spel bezitten een exclusief "Golden Guppy" Baby Chronowyrm cosmetisch huisdier. Natuurlijk worden zowel de Deluxe als de Ultimate editie van Last Epoch geleverd met allerlei bonusitems voor geïnteresseerden, waaronder cosmetische items, de originele soundtrack en meer.

Als je niet kunt wachten om je onder te dompelen in dit epische ARGP-avontuur, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om Last Epoch voor de beste prijs op Steam te kopen.

31.98€
Last Epoch
Last Epoch
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief