Lies of P krijgt misschien DLC

Lies of P krijgt misschien DLC

Lies of P is een van de interessantste spellen van 2023 geworden als het gaat om Souls-achtige spellen. Hoewel het geen nieuwe Bloodborne is, levert het avontuur van Neowiz Games een solide en spannende ervaring die genoeg is om het gat te vullen terwijl een mogelijk vervolg op de titel van FomSoftware eraan komt. De Japanse ontwikkelaar heeft het druk genoeg met Armored Core VI: Fires of Runicon om er nu nog over na te denken om iets anders uit te brengen, en mogelijke alternatieven zijn meer dan welkom bij een gemeenschap die dol is op games, vooral als ze net zo goed zijn als Lies of P.

Hoewel Pinokkio's nieuwste avontuur een paar kleine gebreken heeft als het gaat om gameplay, is de algehele spelervaring geweldig en schittert het op een aantal specifieke momenten. Het verhaal in Lies of P is behoorlijk origineel, ondanks dat het is geïnspireerd op een verhaal dat bekend is bij spelers van alle leeftijden, en het laat je onderdompelen in een duistere en verraderlijke wereld. Er zijn genoeg spelers die graag meer van die wereld willen zien, en het lijkt erop dat Neowiz Games ze een plezier zal doen met een uitbreiding.

Een toevallige onthulling

Volgens informatie op de site van Neowiz over een vacature en gespot door Okami13, is de studio op zoek naar een aantal mensen om te werken aan projecten die een DLC voor Lies of P zouden bevatten.

 

 

Hoewel een "DLC gepland voor productie" niet per se hoeft te betekenen dat het ook echt gaat gebeuren, zouden de goede verkoopcijfers van Lies of P ervoor kunnen zorgen dat het ergens in de toekomst werkelijkheid wordt. Je moet waarschijnlijk niet je adem inhouden om te wachten tot een mogelijke uitbreiding wordt uitgebracht, maar het zou erg leuk zijn als dat wel gebeurt.

In elk geval is Lies of P goed genoeg om een plaats te verdienen in elke videogamebibliotheek, vooral voor degenen die houden van unieke avonturen met Souls-achtige gevechten en veel wapens om uit te kiezen. Als je het spel nog niet hebt ontdekt, raden we je ten zeerste aan om onze prijsvergelijker te gebruiken om een Lies of P PC-sleutel te bemachtigen en Pinokkio vandaag nog te vergezellen in zijn epische avontuur.

24.53€
Lies Of P
Lies Of P
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief