Eneba COM
 
 

Pinokkio toont zijn arsenaal in Lies of P

Pinokkio toont zijn arsenaal in Lies of P

Neowiz Games laat er geen misverstand over bestaan dat Lies of P niet je gebruikelijke versie van het klassieke Pinokkio-verhaal is. Het aankomende actie-avonturenspel speelt zich af in een "Belle Epoque" wereld die de donkerste en meest gewelddadige aspecten van het verhaal benadrukt met een nieuwe interpretatie. Pinokkio is verre van een onschuldig poppenkind dat ervan droomt om een mens te worden. In plaats daarvan is hij een knappe jongen wiens vaardigheden in gevechten die van een doorgewinterde vechter overtreffen. Hij heeft een breed arsenaal aan wapens tot zijn beschikking om alle bedreigingen die Lies of P hem voor de voeten werpt het hoofd te bieden en die kun je ontdekken in een gloednieuwe video.

Vernietigingswerktuigen

Lies of P heeft een uniek Weapon Assemble-systeem waarmee je allerlei geïmproviseerde wapens kunt maken door een wapenhandvat te combineren met een lemmet, een stompkop of een spike. Elk van deze wapens geeft je toegang tot een verscheidenheid aan exclusieve aanvallen en ze zullen allemaal dodelijk zijn voor je tegenstanders in het spel, mits je ze op de juiste manier gebruikt. Naarmate je vordert in het spel kun je ook unieke wapens met speciale eigenschappen ontdekken, zoals Proof of Humanity, het Holy Sword of the Ark en Uroboros' Eye.

 


Lies of P belooft een spannende Souls-achtige ervaring in een ongewoon scenario met een duister verhaal als achtergrond. Het spel heeft al de aandacht getrokken van veel spelers en je kunt het voor de release ook uitproberen door de officiële demo te spelen. Als je besluit om Pinocchio te vergezellen in dit avontuur, kun je met onze prijsvergelijker de beste prijzen vinden om een Lies of P-code te kopen voor pc, PlayStation en Xbox consoles. De release van het spel staat gepland voor 19 september.

25.69€
Lies Of P
Lies Of P
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief