Instant Gaming EU
 
 

Like A Dragon Gaiden wordt niet nagesynchroniseerd bij lancering

Like A Dragon Gaiden wordt niet nagesynchroniseerd bij lancering

Like A Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name is de langverwachte terugkeer van de Yakuza-serie met een modern verhaal. De fans van de iconische serie van SEGA konden genieten van een avontuur dat zich afspeelt in het oude Japan door het verhaal van Sakamoto Ryoma te volgen in Like a Dragon: Ishin!, maar de serie keert nu terug naar de moderne tijd met het aankomende deel. Like A Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name brengt de legendarische hoofdpersoon van de serie, Kazuma Kiryu, terug in een nieuw episch avontuur met hem in een totaal nieuwe rol als speciale agent met de codenaam "Joryu". Hij zal het opnemen tegen nieuwe bedreigingen om zijn familie opnieuw te beschermen in een spannend verhaal dat de fans veel actie belooft.

 

 

Like A Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name bevat nieuwe vechtfuncties waarmee je de klassieke Yakuza vechtstijl kunt combineren met de nieuwe Agent vechtstijl voor een ongekende ervaring. Nieuwe wapens, nieuwe bewegingen en een nieuwe verhaallijn met je favoriete held in de hoofdrol. Is er nog iets wat je je kunt wensen?

Alleen in het Japans

Nou, het lijkt erop dat Like A Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name een heel belangrijke functie zal missen. Volgens Yong Yea, de nieuwe Engelse stemacteur voor Kazuma Kiryu, wordt het spel bij de lancering niet in het Engels nagesynchroniseerd en bevat het alleen ondertiteling. Dit is misschien iets waar je aan gewend bent als je andere talen prefereert, maar het zal zeker vervelend zijn voor de fans die een totale onderdompeling verwachtten.

 

 

Amper drie weken voor de release van Like A Dragon Gaiden op PC, Xbox en PlayStation, is zo'n aankondiging iets dat misschien niet als een verrassing komt voor spelers die al lange tijd fan zijn van de serie. De meesten van hen zijn er waarschijnlijk al aan gewend om de hoofdpersoon in het Japans te horen praten. SEGA is in elk geval van plan om de ontbrekende functie toe te voegen in een patch nadat het spel is uitgebracht.

Als je gewend bent om Kazuma Kiryu in het Japans te horen spreken en vindt dat het zijn spellen meer smaak geeft, gebruik dan gerust onze prijsvergelijker om een goedkope Like A Dragon Gaiden CD key te kopen voor jouw platform naar keuze, en mis zijn aankomende avontuur niet.

  • Categorieën : Actie , Avontuur , Beat em up
  • Uitgever : Sega
  • Ontwikkelaar : Ryu Ga Gotoku Studio
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 8 november 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief