Little Nightmares III toont zijn co-op gameplay

Little Nightmares III toont zijn co-op gameplay

Nadat je Six hebt geholpen te ontsnappen uit The Maw in Little Nightmares en samen met Mono de gebieden daarachter hebt verkend in Little Nightmares II, geeft Supermassive Games je nog een kans om je onder te dompelen in een duistere wereld vol mysterie en verschrikkingen in Little Nightmares III. In het derde deel van de serie ga je samen met Low en Alone op een gevaarlijke reis die hen uit Nowhere brengt. Ze zullen niet alleen uitdagende obstakels moeten overwinnen, maar ook buiten bereik moeten blijven van een duistere kwaadaardige aanwezigheid die zich in de schaduwen verschuilt.

Little Nightmares III is een spannend horroravontuur dat zich afspeelt in een wereld die voortkomt uit de ergste nachtmerrie van een kind. Om de duistere scenario's in een meeslepende ervaring te doorlopen, moeten beide hoofdpersonen elkaar helpen. Of je nu solo speelt met een AI metgezel of de hulp van een vriend inroept in een coöperatieve online modus, het spel biedt je een onvergetelijk verhaal vol puzzels die je moet oplossen om verder te komen.

Zie je diepste angsten onder ogen

Je kunt nu een kijkje nemen naar de coöperatieve gameplay in Little Nightmares III dankzij een video die Bandai Namco onlangs heeft gepubliceerd.

 

 

Net als zijn voorgangers biedt Little Nightmares III je een andere benadering van het horrorgenre met een unieke kunststijl en een lugubere sfeer. In het spel moet je een wereld trotseren waarin niets is wat het lijkt en de ergste angsten uit je kindertijd onder ogen zien.

Als je fan bent van titels als The Dark Pictures: The Devil in Me en The Quarry heb je dankzij Little Nightmares III nog een kans om te genieten van het vakmanschap van Supermassive Games op het gebied van horrorgames. De release van het spel staat gepland voor volgend jaar, maar je kunt de beste deals voor ittle Nightmares III CD keys nu al bekijken op onze website.

  • Categorieën : Avontuur
  • Uitgever : BANDAI NAMCO Entertainment
  • Ontwikkelaar : Supermassive Games
  • Modus : Solo, Co-op
  • Verschijningsdatum : 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief