Marvel's Midnight Suns lanceert Morbius DLC

Marvel's Midnight Suns lanceert Morbius DLC

Firaxis en 2K Games bezorgden iedereen vandaag een welkome verrassing door Marvel’s Midnight Suns DLC eerder uit te brengen dan verwacht. Deze uitbreiding, getiteld "The Hunger", bevat Morbius de Levende Vampier als nieuw personage om toe te voegen aan de steeds drukker wordende cast van superhelden die in de mystieke Abdij verblijven. Bekijk de gameplay trailer hier: 

 

 

Het is Morbius' Tijd

Dr. Michael Morbius, een Nobelprijswinnaar en gespecialiseerd in bloedziekten, probeerde zijn eigen slopende ziekte te genezen door zichzelf te injecteren met vleermuis-DNA. Het resultaat veranderde hem in een soort pseudo-vampier, die alle typische krachten en zwakheden van de ondoden kreeg zonder zelf te sterven. Morbius is een anti-held en heeft een gecompliceerde geschiedenis met Blade en Spider-man, met wie hij in de loop der jaren heeft gevochten. Nu moeten ze samenwerken nadat HYDRA een serum heeft gestolen waaraan Morbius had gewerkt en het heeft gebruikt om gamma in hun soldaten in te brengen. De helden moeten ook een grotere bedreiging neerhalen - Dracula, Heer der Vampieren, zit achter de ondodenplaag en heeft de helden uitgedaagd voor het lot van New York. 

Morbius' vaardigheden draaien om de Bleed-effecten die hij veroorzaakt door zijn Bloodlust-toestand, en om het toebrengen van andere debuffs aan vijanden die al Bleed hebben. Dit maakt hem een natuurlijke bondgenoot van de eveneens vampirische Blade. Met de DLC kun je ook een Laboratorium bouwen op het terrein van de Abdij, waarmee je de secundaire eigenschappen van je helden kunt verbeteren. Nadat je de nieuwe verhaalmissies hebt voltooid, kun je Morbius tot je gevechtsrooster laten toetreden.

Je kunt de Morbius DLC "Hunger" nu kopen als standalone DLC voor PlayStation, Xbox en PC platforms. Ook beschikbaar zijn de Deadpool en Venom add-ons, en we hebben nog de laatste personage DLC, Storm, om naar uit te kijken. Je kunt ze allemaal krijgen in de Marvel’s Midnight Suns Season Pass. Als je het uitstekende kaartspel van Firaxis nog niet hebt gespeeld, koop dan een Marvel’s Midnight Suns PC sleutel tegen de beste prijzen in onze prijsvergelijker.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief