Storm stijgt op in Marvel's Midnight Suns

Storm stijgt op in Marvel's Midnight Suns

Op 11 mei sluit RPG-kaartspel Marvel’s Midnight Suns eindelijk de lus met hun laatste DLC-personage. Storm, AKA Ororo Munroe, de mutant van Omega-niveau die het weer kan beheersen en bliksemschichten uit haar handen kan gooien, voegt zich bij de rest van haar mede-X-Men in de Abbey in de DLC "Blood Storm". Bekijk de trailer ervan hier:

 

 

Storm is een mutantenleider en een van de krachtigste personages die ooit de Marvel strips hebben opgeluisterd. Ororo is in staat verwoestende orkanen, poolwinden en bliksemschichten op te roepen om de tegenstanders te decimeren. In "Blood Storm" is ze op zoek naar een wees genaamd Dahlia terwijl ze vampieraanvallen op de daklozen en de mutantenbevolking dwarsboomt. Met enige aanmoediging van teamgenoten Magik en Wolverine sluit ze zich aan bij de Midnight Suns. 

Als je de "Blood Storm" DLC oppikt, krijg je extra verhaalafleveringen met Storm, prachtige nieuwe cosmetica voor je personages, en een gloednieuwe Abbey upgrade: de Enhanced T.H.R.E.A.T. kamer, die handig is om te reageren op HYDRA, Lilin, en vampierhaarden over de hele wereld. In deze DLC komt ook het hoogtepunt van de langlopende verhaallijn met Mephisto en Dracula. Hoe zal het allemaal eindigen?

Geen Switch meer

De "Blood Storm" DLC valt samen met de komst van de Xbox One en PlayStation 4 versies van Midnight Suns. Helaas komt deze aankondiging met slecht nieuws voor Switch-gebruikers: de Midnight Suns port voor Switch is geannuleerd. Volgens hun blogpost heeft Firaxis de Switch port stilletjes geannuleerd zonder een verklaring te geven. 

Dat gezegd hebbende, is "Blood Storm" nog steeds een go voor alle andere platforms: PlayStation 4, PlayStation 5, PC, Xbox One en Xbox X|S. Als je deze verslavende RPG nog niet gespeeld hebt, haal dan een Marvel's Midnight Suns PS5 sleutel uit onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief