Kinguin HP
 
 

Marvel's Midnight Suns geeft details over zijn gevechtssysteem

Marvel's Midnight Suns geeft details over zijn gevechtssysteem
NEWS28 nov. 2022 17:00

Nadat Firaxis Games ons heeft meegenomen op een rondleiding in The Abbey, verbrandt het zijn laatste kaarten om reclame te maken voor Marvel's Midnight Suns in de aanloop naar de release. Het nieuwe tactische rollenspel gebaseerd op de populaire comics franchise heeft combat als een van de belangrijkste elementen, en daar kunnen we nu meer over te weten komen in een speciale video. 

Gevecht is dieper dan het lijkt

Doorgewinterde spelers zullen snel doorhebben dat Marvel's Midnight Suns een zekere XCOM 2-vibe heeft. Elk van je helden beweegt en onderneemt acties tijdens een beurt terwijl je ze over het slagveld beweegt, maar in dit spel is de manier om te bepalen welke acties een personage tot zijn beschikking heeft heel anders. Je trekt een hand kaarten van een stapel en kunt er per held en beurt drie uitspelen. Natuurlijk kun je voorafgaand aan elk gevecht kiezen welke kaarten er in je deck komen en, ook al ben je beperkt tot de acties in je hand, je hebt veel meer tactische keuzes tot je beschikking dan in de XCOM-spellen

 

 

Marvel's Midnight Suns is een spel waarin je vooruit kunt plannen wat voor acties een personage mogelijk zal uitvoeren in een gevecht, maar je bent er niet zeker van dat je die in je hand hebt als je ze nodig hebt. Daarom is er veel aanpassingsvermogen nodig om te slagen, want je zult moeten spelen met middelen die je willekeurig uit je deck worden toegewezen. Ook introduceert dit type kaartgebaseerd vaardigheidssysteem specifieke handmanipulatiemechanismen die in wisselwerking staan met de effecten van de vaardigheid op het slagveld. Extra kaarten trekken kan bijvoorbeeld net zo belangrijk zijn als je tegenstanders op den duur een enorme klap toedienen.

Het gevechtssysteem bevat ook Heroism points, een alternatieve bron die door je kaarten wordt gegenereerd en die je kunt uitgeven om de krachtigste vaardigheden in het spel te gebruiken. Het genereren en uitgeven van deze bron zal nog iets zijn om rekening mee te houden bij het bouwen van je deck in Marvel's Midnight Suns.

We zullen meer leren over de mogelijke strategieën en de vaardigheden die elke held kan gebruiken als het spel volgende week vrijdag beschikbaar is. Vergeet niet dat je onze prijsvergelijker kunt gebruiken om de beste deals te bekijken en je Marvel's Midnight Suns PC key goedkoop te krijgen.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Are you ready to travel to the Wizarding World in Hogwarts Legacy? - 62
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief