Eneba COM
 
 

Mass Effect trilogy krijgt een remaster

Mass Effect trilogy krijgt een remaster

Het is iets wat al een tijdje in de geruchtenmolen zit, maar tot nu toe was er geen officieel woord over een geremasterde versie van de Mass Effect serie. Tot nu toe tenminste, want BioWare heeft bevestigd dat Mass Effect Legendary Edition op dit moment in de maak is. Hoewel deze nieuwe versie geen volledige remaster van de originele spellen in de Mass Effect Trilogy zal bevatten, zal het verschillende aspecten van de gameplay en de graphics moderniseren en verbeteren om een betere ervaring te leveren. BioWare GM Casey Hudson legt het vrij goed uit in de officiële aankondiging:

"Als spelontwikkelaars hopen we altijd dat onze spellen hun originele platformen zullen overstijgen. De mogelijkheid om de trilogie te remasteren betekent dat de vruchten van een decennium van ons werk zullen voortleven, en beter en duidelijker dan ooit tevoren zullen worden ervaren".

"Mass Effect Legendary Edition bevat basiscontent voor één speler en DLC van Mass Effect, Mass Effect 2 en Mass Effect 3, plus promo wapens, armors en packs - allemaal geremasterd en geoptimaliseerd voor 4k Ultra HD."

 

 

Mass Effect is een sci-fi actie RPG-cultuserie die heel wat aanhangers heeft en een van de vlaggenschepen van BioWare. De originele trilogie volgt de avonturen van Commander Shepard en zijn squadron die verschillende vijanden bedreigen in het heelal. Met geweldige verhalen, intense gevechten en tal van personalisatiemogelijkheden en manieren om je personage te ontwikkelen, is Mass Effect een van de populairste licenties in het genre, en het heeft een aantal spin-offs opgeleverd. Ook al bestaat er een vierde game, Mass Effect Andromeda, wordt het beschouwd als een game op een ander niveau omdat het zich richt op een nieuw verhaal en een andere hoofdpersoon.

Hoewel een precieze datum voor de release nog niet is bevestigd, weten we dat Mass Effect Legendary Edition in het voorjaar van 2021 beschikbaar zal zijn voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.
 

  • Officiële website : Mass Effect Trilogy
  • Categorieën : Rollenspellen
  • Uitgever : Electronic Arts
  • Ontwikkelaar : BioWare
  • Modus : Solo, Multiplayer
  • Verschijningsdatum : 8 november 2012
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief