Instant Gaming EU
 
 

Monster Hunter Stories krijgt een nieuwe trailer met een overzicht van het spel

Monster Hunter Stories krijgt een nieuwe trailer met een overzicht van het spel

Nu de Monster Hunter-franchise zijn 20e verjaardag viert, brengt Capcom de titel Monster Hunter Stories, oorspronkelijk gelanceerd op de Nintendo 3DS, opnieuw uit voor nieuwe platforms door middel van een remaster, die verschillende verbeteringen aan het spel brengt. De eerste remaster van Monster Hunter Stories, aangekondigd op 21 februari, staat gepland voor pc, PlayStation 4 en Nintendo Switch op 14 juni.

Monster Hunter Stories geeft een unieke draai aan de gameplay van de franchise. Hier vecht je niet alleen tegen monsters, je vormt ook allianties met ze. Stap in de schoenen van een Monster Rider, bouw banden op met deze majestueuze wezens en transformeer verschillende van hen in je trouwe Monsties terwijl je aan een episch avontuur begint. Deze turn-based RPG introduceert een fascinerend rekruteringssysteem voor nieuwe Monsties. Elk van hen draagt unieke genen, zelfs als ze tot dezelfde soort behoren. Door deze genen over te dragen op andere Monsties kun je een hele reeks nieuwe vaardigheden ontgrendelen. Capcom heeft een nieuwe trailer onthuld met een boeiend overzicht van het spel.

 

 

Spelers kunnen veel nieuwe functies verwachten als ze Monster Hunter Stories induiken, waaronder volledige stemmen voor personages in zowel Japans als Engels, een nieuwe Museum Mode en updates die voorheen alleen in Japan beschikbaar waren. Deze nieuwe versie van de originele Monster Hunter Stories biedt ook gedetailleerdere beelden voor grotere schermen, waaronder verbeterde modellering, high-definition texturen en belichting. Onlangs organiseerde Capcom een speciale livestream van het spel, waar meer dan 30 minuten gameplay werd gedeeld.

 

 

Monster Hunter Stories is een spin-off van de hoofdserie met een andere aanpak om een ander franchisepubliek aan te spreken. Maar degenen die de voorkeur geven aan de officiële saga moeten wachten tot 2025 voor de nieuwe titel, Monster Hunter Wilds genaamd, die uitkomt op de nieuwe generatie. Ondertussen kunnen ze het leven van een jager ervaren door Monster Hunter: World of Monster Hunter Rise te spelen, de twee nieuwste titels van de franchise waarvan wereldwijd al meer dan 100 miljoen exemplaren zijn verkocht.

Monster Hunter Stories verschijnt op 14 juni voor pc, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het vervolg, Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, verschijnt ook op dezelfde dag voor PlayStation 4, dat al beschikbaar is voor pc en Nintendo Switch. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het spel en willen zien hoe een turn-based RPG die zich afspeelt in Capcoms monsteruniversum werkt, houd onze prijsvergelijker in de gaten voor de beste deals voor Monster Hunter Stories en verzeker je van geweldige prijzen wanneer het spel lanceert.

 

Monster Hunter Stories is een spin-off van de hoofdserie met een andere aanpak om een ander franchisepubliek aan te spreken. Degenen die de voorkeur geven aan de officiële saga moeten echter wachten tot 2025 voor de nieuwe titel, Monster Hunter Wilds genaamd, die uitkomt op de nieuwe generatie. Ondertussen kunnen ze het leven van een jager ervaren door Monster Hunter: World of Monster Hunter Rise te spelen, de twee nieuwste titels van de franchise waarvan wereldwijd al meer dan 100 miljoen exemplaren zijn verkocht.

Monster Hunter Stories verschijnt op 14 juni voor pc, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het vervolg, Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, komt ook op dezelfde dag uit voor PlayStation 4, dat al beschikbaar is voor pc en Nintendo Switch. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het spel en willen zien hoe een turn-based RPG die zich afspeelt in Capcoms monsteruniversum werkt, houd onze vergelijker in de gaten voor de beste deals voor Monster Hunter Stories en verzeker je van geweldige prijzen wanneer het spel lanceert.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief