MotoGP 24 introduceert de rijdersmarkt in de franchise

MotoGP 24 introduceert de rijdersmarkt in de franchise

De MotoGP-serie biedt een van de beste racesimulaties met volledige toegang tot alle nieuwigheden van het lopende seizoen. Als officiële videogame van het MotoGP-kampioenschap geeft MotoGP 24 je toegang tot alle coureurs en teams in alle categorieën, waaronder MotoGP, Moto2 en Moto3. Elk aspect van de competitie wordt tot in detail weergegeven om de fans de meest authentieke ervaring te bieden en net als bij zijn voorgangers introduceert het nieuwste deel in de populaire serie ook een aantal nieuwigheden. MotoGP 24 heeft een spannende carrièremodus waarin je de kneepjes van het spel kunt leren terwijl je verder komt in je carrière als coureur en een reputatie voor jezelf opbouwt als een van de sterren in de competitie. Dit seizoen kun je echter ook de inzet verhogen en overstappen naar een ander team in de Riders Market.

Het transferseizoen is geopend

De Riders Market is een nieuwe functie in MotoGP 24 die voor het eerst beschikbaar is in de serie. Renners kunnen nu van het ene team naar het andere worden getransfereerd op basis van de bewegingen op de markt. Dit opent een deur voor je als je je geluk wilt beproeven bij een ander team, maar het vergroot ook de herspeelbaarheid. Als speler zul je nu een veranderend scenario aantreffen naarmate het spel vordert. Degenen die tijdens een seizoen je grootste concurrenten waren, kunnen nu deel uitmaken van je team in het volgende seizoen. Natuurlijk hangt je waarde op de markt en het soort contract dat je wordt aangeboden af van je prestaties en gedrag op het circuit en daarbuiten.

 

 

De toevoeging van deze nieuwe functie zal de spelervaring voor veel spelers zeker pittiger maken als het spel uitkomt op 2 mei 2024. De Riders Market is echter niet het enige hoogtepunt van MotoGP 24. De game blijft de meest realistische en meeslepende virtuele race-ervaring bieden dankzij de verbeterde graphics en gedetailleerde simulatiemechanieken. Als je een racefan bent en je bent klaar voor het volgende seizoen, gebruik dan gerust onze prijsvergelijker om MotoGP 24 vandaag nog voor de beste prijs te pre-orderen.

27.43€
MotoGP 24
MotoGP 24
  • Officiële website : MotoGP 24
  • Categorieën : Racen , Sports
  • Uitgever : Milestone
  • Ontwikkelaar : Milestone
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 2 mei 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief