New Cycle toont zijn gameplay in aanloop naar de release

New Cycle toont zijn gameplay in aanloop naar de release

Het strategiegenre is behoorlijk populair en Daedalic Entertainment probeert het nu met New Cycle. De Duitse uitgever van videogames heeft een lange geschiedenis van spellen met een diep verhaal, maar zijn laatste uitgave, The Lord of the Rings: Gollum, sloeg de spijker niet helemaal op zijn kop als het gaat om de verwachtingen van de spelers. Een nieuwe en frisse kijk op een ander genre lijkt een geweldige kans om te bewijzen dat Daedalic nog steeds het talent heeft om interessante ervaringen uit te geven.

Technologie is macht

New Cycle is een spannende city builder die zich afspeelt in een post-apocalyptisch scenario waarin een plotselinge zonnevlam de meeste technologieën in de wereld heeft laten instorten en de mensheid in een duister tijdperk heeft doen belanden. Ontwikkelaar Core Engage debuteert in het genre met een uitdagende ervaring waarin je het tegen alle verwachtingen in moet opnemen als leider van een groep overlevenden. Het is jouw taak om een samenleving van de grond af opnieuw op te bouwen en deze te laten gedijen en overleven. Natuurlijk gaat het hierbij niet alleen om de ontwikkeling van een solide economie gebaseerd op overlevingsmechanica, maar ook om het beheer van verschillende andere aspecten.

 

 

De wereld van New Cycle dreigt met onverwachte gebeurtenissen die je managementvaardigheden op de proef zullen stellen naarmate je verder komt in het spel. De overgang tussen het leiden van een kleine gemeenschap die een nederzetting moet bouwen om te overleven en een uitgestrekte industriële stad die kan concurreren met andere facties zal een hele reis zijn. Aan de top blijven en de concurrentie het hoofd bieden in een wereld waar technologie en kennis het verschil maken tussen leven en dood is echter nog moeilijker.

New Cycle gaat op 18 januari 2024 Early Access in op PC via Steam. De ontwikkelaar zal nieuwe functies blijven toevoegen aan het spel terwijl hij het oppoetst voordat de definitieve versie klaar is. Als je het echter een leuk spel vindt en de ontwikkeling wilt steunen, vind je met onze prijsvergelijker de beste prijzen voor New Cycle Steam keys vóór de release.

22.70€
New Cycle
New Cycle
  • Officiële website : New Cycle
  • Categorieën : Simulatie , Strategie
  • Uitgever : Daedalic Entertainment
  • Ontwikkelaar : Core Engage
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 18 januari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief