BG PPC IG EN
 
 

Nintendo teast Pokémon Scarlet en Violet uitbreiding

Nintendo teast Pokémon Scarlet en Violet uitbreiding

Tijdens de Nintendo Direct van gisteren kregen we een heleboel aankondigingen voor Nintendo's hybride platform. Hoewel het merendeel nieuwe spellen betrof, was er ook ruimte voor nieuwigheden met betrekking tot spellen die al zijn uitgebracht. Pokémon, een van de belangrijkste franchises van het Japanse bedrijf, mocht natuurlijk niet ontbreken en we kregen gloednieuwe beelden te zien over de aankomende tweedelige uitbreiding voor Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, de laatste twee afleveringen in de populaire serie.

Een grotere Paldea

The Hidden Treasure of Area Zero Deel 1: The Teal Mask en Deel 2: The Indigo Disk werden een paar maanden geleden aangekondigd en brengen nieuwe gebieden om te verkennen, nieuwe Pokémon om te vangen en andere functies. Je kunt er een paar bekijken in de trailer hieronder.

 

 

Met de uitbreiding worden in totaal 230 terugkerende Pokémon toegevoegd aan Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. Deze komen ook met nieuwe legendarische Pokémon, waaronder Ogerpon en Terapagos, naast andere nieuwe Pokémon zoals Okidogi, Munkidori en Fezandipiti, die het land Kitakami al sinds de oudheid beschermen. Ze kunnen hun tegenstander verzwakken met krachtige aanvallen die hen kunnen vergiftigen. Met al deze en nog veel meer zul je zeker geen tekort hebben aan nieuwe wezens om aan je verzameling toe te voegen. De Mossui-stad, de Blueberry Academy en de onderzeese Terarium Dome bieden veel mogelijkheden voor avontuur en verkenning.

The Hidden Treasure of Area Zero Deel 1: The Teal Mask en Deel 2: The Indigo Disk komen later dit jaar uit en je vindt ze goedkoop op onze prijsvergelijker in de aanloop naar de release, samen met de beste deals voor Pokémon Scarlet en Pokémon Violet Nintendo Switch sleutels.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief