Eneba COM
 
 

No Man's Sky heeft nu verbeterde graphics

No Man's Sky heeft nu verbeterde graphics

No Man's Sky is een heel ander spel dan het spel dat oorspronkelijk in 2016 uitkwam. Hello Games heeft met zijn ruimteverkenningsspel een beleid gevolgd dat tegenwoordig nogal bewonderenswaardig en tamelijk ongewoon is: de studio heeft zich gericht op het verbeteren van het spel via gratis updates. No Man's Sky is geëvolueerd van een heel basaal spel dat velen een "wandelsimulator" noemden tot een enorme ruimteverkennings- en overlevingstitel met veel nieuwe mogelijkheden, waarvan je zelfs in VR kunt genieten. Zo nu en dan verrast de ontwikkelaar ons met een nieuwe gratis update die inhoud aan het spel toevoegt, variërend van kleine toevoegingen tot grote updates die het spel volledig veranderen. Je krijgt toegang tot dat alles zodra je het spel koopt, want No Man's Sky bevat ook geen microtransacties.

Niemand kan zeggen dat dit monetisatiemodel niet winstgevend is voor Hello Games, want ze zijn erin geslaagd een stabiele spelersbasis voor hun spel te verzekeren en ze blijven hun oorspronkelijke beleid volgen. Ze hebben zojuist een nieuwe gratis update voor No Man's Sky uitgebracht, Prisms genaamd, die de graphics in het spel op de schop neemt dankzij nieuwe visuele mogelijkheden. Screen space reflection (SSR) technologie verbetert de verlichting in reflecterende oppervlakken, nieuwe volumetrische lichteffecten helpen om een meer meeslepende sfeer te scheppen, de hyperdrive warp ervaring is volledig herwerkt, en ondersteuning voor DLSS technologie is aan het spel toegevoegd. Het resultaat is dat No Man's Sky er op alle platforms nog beter uitziet dan voorheen. Maar de Prisms update voegt ook een nieuwe reeks buitenaardse levensvormen toe die je kunt temmen en adopteren als je metgezellen terwijl je het uitgestrekte universum van het spel verkent.

 

 

Als je No Man's Sky vergelijkt met de meeste andere videospellen op de markt, zul je waarschijnlijk eindigen met de gedachte dat het beleid van Hello Games door veel andere ontwikkelaars gevolgd zou moeten worden. Als je het spel nog moet ontdekken, kun je het in onze prijsvergelijker tegen de beste prijs vinden, wetende dat het in de toekomst hoogstwaarschijnlijk meer updates zal blijven krijgen.

BESCHRIJVEN: Hello Games reviseert de grahiek van No Man's Sky met tal van nieuwe visuele verbeteringen en technologieën.

 

No Man's Sky is een heel ander spel dan het spel dat oorspronkelijk in 2016 werd uitgebracht. Hello Games heeft met zijn ruimteverkenningsgame een beleid gevolgd dat nogal bewonderenswaardig is en tegenwoordig nogal ongebruikelijk: de studio heeft zich gericht op het verbeteren van het spel via gratis updates. No Man's Sky is geëvolueerd van een zeer basale game die velen een "wandelsimulator" noemden, tot een enorme ruimteverkennings- en survivaltitel met tal van nieuwe functies waarvan zelfs in VR kan worden genoten. Zo nu en dan verrast de ontwikkelaar ons met een nieuwe gratis update die content aan het spel toevoegt, variërend van kleine toevoegingen tot grote updates die het spel volledig veranderen. Je krijgt toegang tot dat alles zodra je het spel koopt, want No Man's Sky bevat ook geen microtransacties.

Niemand kan zeggen dat dit monetization model niet winstgevend is voor Hello Games, aangezien ze erin geslaagd zijn om een stabiele spelerbasis voor hun spel te verzekeren en ze hun oorspronkelijke beleid blijven volgen. Ze hebben net een nieuwe gratis update gelanceerd voor No Man's Sky genaamd Prisms, die de graphics in het spel reviseert dankzij nieuwe visuele functies. Screen space reflection (SSR) technologie verbetert de verlichting in reflecterende oppervlakken, nieuwe volumetrische lichteffecten helpen om een meer meeslepende sfeer te creëren, hyperdrive warp ervaring is volledig herwerkt, en ondersteuning voor DLSS technologie is toegevoegd aan het spel. Het resultaat is dat No Man's Sky er op alle platforms nog beter uitziet dan voorheen. Maar de Prisms update voegt ook een nieuwe reeks buitenaardse levensvormen toe die je kunt temmen en adopteren als je metgezellen terwijl je het uitgestrekte universum van het spel verkent.

 

 

Als je No Man's Sky vergelijkt met de meerderheid van andere videogames op de markt, zul je waarschijnlijk eindigen met de gedachte dat het beleid van Hello Games door veel andere ontwikkelaars zou moeten worden gevolgd. Als je het spel nog moet ontdekken, kun je het vinden tegen de beste prijs in onze vergelijker, wetende dat het spel hoogstwaarschijnlijk meer updates zal blijven ontvangen in de toekomst.

17.95€
No Man's Sky
No Man's Sky
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief