You are here
We also support
 
 
 
 

No Man's Sky lanceert op Switch

No Man's Sky lanceert op Switch
NEWS 24 jun. 2022 10:00

Hello Games heeft van No Man's Sky een van de spannendste ruimteavonturen in de wereld van de videospelletjes gemaakt. Hoewel het spel aanvankelijk lanceerde met weinig mechanieken en een diepe focus op verkenning, heeft de ontwikkelstudio in de loop der jaren veel extra inhoud toegevoegd. Het heeft No Man's Sky omgevormd van een "wandelsimulator" tot een volwaardig universum waarvan je kunt genieten zoals je wilt. Intense gevechten, multiplayer gameplay, basis-bouw-mechanieken, ruimteschepen, buitenaardse monsters, en een heel sterrenstelsel om te ontdekken wachten op je in dit geweldige spel. Na een recente update kun je zelfs een ruimtepiraat worden en proberen naam te maken in de onderwereld terwijl je goederen smokkelt, handelt op de zwarte markt, en vecht tegen de ordehandhavers. 

Eindeloze groei

Er is geen grens voor Hello Games als het gaat om het uitbreiden van No Man's Sky, en de studio is vastbesloten om dat te doen zonder spelers extra geld te vragen, tenminste tot nu toe. Je kunt onze prijsvergelijker bezoeken, op zoek gaan naar de beste prijs om je No Man's Sky sleutel te kopen, en toegang krijgen tot alles wat het spel te bieden heeft, zelfs op VR. Natuurlijk is de ontwikkelaar van plan om nieuwe functies aan het spel te blijven toevoegen, maar hij lanceert het ook op nieuwe platforms om het voor meer spelers toegankelijk te maken.

 

 

No Man's Sky is momenteel verkrijgbaar op PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, en Xbox Series X/S. Binnenkort lanceert het op Nintendo Switch, zoals bevestigd door Hello Games, waardoor je vanaf dag één toegang krijgt tot zes jaar aan inhoud en het hele speluniversum. No Man's Sky is een zekere gok voor wie op zoek is naar een goed ruimteavontuur en totale vrijheid om zijn lot te kiezen terwijl hij het melkwegstelsel verkent. Het komt op 7 oktober op Nintendo Switch.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

event marvel
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief