BG PPC IG EN
 
 

No Man's Sky voegt zijn eerste nieuwe ras toe

No Man's Sky voegt zijn eerste nieuwe ras toe

Als we het over No Man's Sky hebben, moeten we het hebben over de indrukwekkende en unieke reis die het spel heeft doorgemaakt. Hello Games lanceerde de eerste versie van het ruimteverkenningsspel zeven jaar geleden en het was een succes ondanks dat het door velen werd bestempeld als een "wandelsimulator". De levendige scenario's en eenvoudige mechanica waren genoeg om veel spelers te boeien, maar niemand had verwacht wat er nog zou komen. De Britse studio heeft zijn spel uitgebreid met een overvloed aan updates die No Man's Sky hebben veranderd in een geweldige ervaring die alle verwachtingen heeft overtroffen. Van multiplayer, levende ruimteschepen, nieuwe verkenningsmechanismen en gevechten tot VR-ondersteuning, de lijst met toevoegingen aan de game is indrukwekkend, maar wat het allemaal echt verrassend maakt, is dat ze allemaal helemaal gratis waren.

Je bent niet alleen in de sterren

Je zou denken dat de ontwikkelaar zeven jaar na de release van No Man's Sky er klaar mee zou moeten zijn, maar het tegendeel is waar. Hello Games is van plan om spannende functies aan zijn creatie te blijven toevoegen, en de nieuwste zal de fans van het spel verrassen met een gloednieuwe race. De No Man's Sky: Echoes update bevat onder andere een overvloed aan extra content voor de game, waaronder vernietiging van ruimteschepen, verbeterde vrachtschipgevechten, angstaanjagende piratendreadnoughts en nieuwe activiteiten voor de spelers.

De belangrijkste toevoeging van de gratis update voor No Man's Sky is een nieuw mechanisch ras: de Autophage. Je onderzoekt de oorsprong van deze mysterieuze robotachtige constructies in een nieuwe verhaallijn waarin je de geheimen van hun oorsprong ontdekt. Hun komst zal de manier veranderen waarop je omgaat met het universum in No Man's Sky.

 

 

De No Man's Sky: Echoes update is al beschikbaar en bevat nog veel meer veranderingen. Je kunt ze allemaal bekijken op de officiële website van het spel. Zoals gewoonlijk zijn de beste prijzen om No Man's Sky goedkoop te kopen beschikbaar via onze prijsvergelijker. De enige vraag is, wat zal Hello Games hierna aan dit meesterwerk toevoegen?

18.17€
No Man's Sky
No Man's Sky
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief