Instant Gaming EU
 
 

Obduction en Offworld Trading Company zijn gratis op de PC

Obduction en Offworld Trading Company zijn gratis op de PC

Deze week krijgen alle gamers de kans om hun bibliotheek van spellen uit te breiden, met niet minder dan vier titels, helemaal gratis. Gisteren vertelden we je over Syberia en Syberia 2, die nu verkrijgbaar zijn op GOG, maar je kunt nog twee titels krijgen zonder een dubbeltje te betalen. Zoals je kon verwachten zijn dit de twee spellen van de week in de Epic Games Store, en deze keer zijn het Obduction en Offworld Trading Company.

Het eerste, Obduction, is een veelgeprezen onafhankelijk sci-fi avonturenspel. Het verhaal van het spel is nogal raadselachtig en zal zich aan je openbaren naarmate je vordert. In Obduction speel je als een personage dat tijdens een wandeling bij een meer getuige is van de val van een mysterieus organisch artefact op aarde. Maar voor hij 'wow' kan zeggen, wordt hij getransporteerd naar een onbekende plaats, ergens in het heelal. Dit is de basispremisse van Obduction, en je doel is om weer thuis te komen. Om dit te bereiken moet je een reeks puzzels van verschillende aard oplossen, die allemaal gepresenteerd worden op de manier van een onderzoek waarbij je aanwijzingen moet verzamelen. 

 


Het tweede spel dat je gratis kunt oppikken is Offworld Trading Company, een real-time strategiespel gemaakt door de makers van Civilization IV. In dit spel is de kolonisatie van Mars een feit, en de commerciële belangen zijn hoog. Iedereen wil een stukje van de koek en bedrijven zullen alles doen om winst te maken. Als anderen het doen, is er geen reden waarom jij het niet zou doen. Offworld Trading Company laat je een echt handelsimperium creëren en onderhouden door alle aspecten ervan te beheren en te concurreren met rivaliserende bedrijven, natuurlijk. Offworld Trading Company bevat een uitdagende single-player campagne, maar je kunt ook andere spelers uitdagen in spellen voor in totaal maximaal 8 spelers.

 


Obduction en Offworld Trading Company zijn heel verschillend, maar het zijn allebei uitstekende spellen, en ze zijn tot volgende week gratis verkrijgbaar in de Epic Games Store.

5.42€
Obduction
Obduction
  • Officiële website : Obduction
  • Categorieën : Avontuur
  • Uitgever : Cyan Worlds
  • Ontwikkelaar : Cyan Worlds
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 24 augustus 2016
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief