Instant Gaming EU
 
 

Offworld Trading Company

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Offworld Trading Company is een real-time strategy video game ontwikkeld door Mohawk Games en uitgegeven door Stardock. Het spel werd uitgebracht in 2016 voor Microsoft Windows, macOS, en Linux.



    Set in de toekomst, het spel richt zich op de kolonisatie van Mars en centra rond economische concurrentie tussen bedrijven. Spelers nemen de rol aan van een CEO en moeten hun bedrijf opbouwen en beheren, de stroom van middelen en handel controleren om hun rijk op te bouwen.



    De graphics in Offworld Trading Company zijn strak en verfijnd, met een minimalistisch ontwerp dat de futuristische aard van de setting van het spel goed weergeeft. Het geluidsontwerp is ook opmerkelijk, met een soundtrack die de algemene sfeer van het spel versterkt.



    De gameplay is gecentreerd rond real-time economische strategie, waar spelers moeten beheren en evenwicht middelen zoals water, zuurstof en mineralen om te overleven en gedijen op Mars. Het spel heeft een robuust handelssysteem, waar spelers grondstoffen kunnen kopen en verkopen op een fluctuerende markt, op zoek naar een voordeel ten opzichte van hun concurrenten.



    Het spel bevat verschillende spelmodi, waaronder single-player campaign en skirmish mode, waarin spelers het kunnen opnemen tegen AI-tegenstanders of online kunnen deelnemen aan multiplayer matches met andere spelers.



    Een van de unieke kenmerken van Offworld Trading Company is de nadruk op strategische besluitvorming. Spelers moeten zich aanpassen en reageren op veranderingen in de markt, hun productieketen aanpassen en hun werknemers beheren om te slagen in de moordende zakenwereld van Mars.



    Over het geheel genomen is Offworld Trading Company een innovatief en boeiend strategiespel dat een unieke en uitdagende spelervaring biedt. De strakke graphics, sfeervolle soundtrack en real-time economische mechanieken maken het een must-play voor fans van het strategiegenre.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Offworld Trading Company

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je activeringscode om het spel te downloaden van EA App.

    Opmerkingen over Offworld Trading Company

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief