Omno lanceert zeer binnenkort

Omno lanceert zeer binnenkort

Omno is een onafhankelijk avonturenspel dat enkele jaren geleden voor het eerst werd onthuld. Het wordt ontwikkeld door StudioInkyFox, dat gevormd wordt door een enkele man, Jonas Manke. Sinds het eind 2018 werd aangekondigd, heeft het spel een Kickstarter campagne doorlopen, waardoor het kon groeien en vorm kreeg. We konden onlangs over Omno horen dankzij een video die werd gepresenteerd op het Guerilla Collective evenement, dat begin juni plaatsvond.

We wisten al dat de verschijningsdatum van Omno spoedig onthuld zou worden, en een gloednieuwe trailer heeft zojuist bevestigd dat het spel op 29 juli beschikbaar zal zijn. Dit is goed nieuws voor al degenen die op Omno gewacht hebben, want ze zullen niet veel langer hoeven wachten. Ook is onthuld dat Omno op Xbox One, Playstation 4 en PC zal verschijnen, en dat het bij de release ook in de Xbox Game Pass zal zitten. Het komt ook naar Nintendo Switch, maar op een latere datum dit jaar. 

 

 

Omno is een avonturenspel dat verkenning, platformen en puzzels oplossen mixt op een vlotte en kleurrijke manier die doet denken aan andere spellen zoals Journey en RiME. Je speelt als een personage waarvan de identiteit onbekend is, die is uitgerust met een soort magische stok waarmee hij op zijn omgeving kan inwerken. Hij kan er voorwerpen mee breken, en kristallen verzamelen met behulp van de fauna die de wereld van Omno bevolkt, maar hij dient ook als overboord en om met runen te interageren en zichzelf vooruit te projecteren om hindernissen te overwinnen. Omno biedt je een uitdagende maar ontspannende ervaring, waarbij je door verschillende landschappen wordt gevoerd, van grasland tot toendra tot een hete woestijn, terwijl je luistert naar een geweldige soundtrack.

Omno is op 29 juli verkrijgbaar voor Xbox One, PS4 en PC, en als je het wilt uitproberen is er een gratis demo beschikbaar op Steam. 

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief