Ontmoet Yagyu Munenori in de nieuwste Fate/Samurai Remnant DLC

Ontmoet Yagyu Munenori in de nieuwste Fate/Samurai Remnant DLC

Fate/Samurai Remnant is een actie role-playing video game mede ontwikkeld door Omega Force en Kou Shibusawa in samenwerking met Aniplex en Type-Moon, en uitgegeven door Koei Tecmo. Het is een deel in de populaire Fate-serie en werd in 2023 uitgebracht voor Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5 en Windows.

Fate/Samurai Remnant laat spelers spelen als Miyamoto Iori, een samoerai tijdens de Edo-periode in Japan. Iori werd geadopteerd door de legendarische ronin Miyamoto Musashi. Het spel stelt Miyamoto Iori voor als een ronin die de vrede bewaart en gekozen is om deel te nemen aan het Waxing Moon Ritual, een spin-off van de Heilige Graaloorlog. Ze roepen Yamato Takeru, een Saber-klasse dienaar, op en vormen een verbond met Takao Dayu en haar Berserker-klasse dienaar, Iori's overleden meester Miyamoto Musashi, in ruil voor informatie over andere meesters en dienaren.

De gevechten van Fate/Samurai Remnant hebben een hack-and-slash-stijl met enkele overeenkomsten met de musou-gameplay, maar het valt onder het genre Action RPG met ontwijken en openingen zoeken als belangrijk element. Het bevat een breed scala aan houdingen, waar het spelpersonage tijdens het gevecht tussen kan wisselen. Het spel is open-wereld en biedt de mogelijkheid om nagebouwde wijken van Edo te verkennen, zoals Yoshiwara, Kanda en Akasaka.

Koei Tecmo, Omega Force en Type-Moon hebben de tweede DLC aangekondigd voor hun action-adventure Fate/Samurai Remnant, getiteld Record's Fragment: Yagyu Sword Chronicles, die op 18 april 2024 is uitgebracht:

 

 

Miyamoto Iori onderzoekt de nachtelijke moorden die opschudding veroorzaken in Edo en komt oog in oog te staan met Yagyu Munenori, een Rogue Saber.

 

Het lijkt erop dat het verhaal van deze DLC draait om Yagyu Munenori, een Japanse daimyo, zwaardvechter en martial arts-schrijver, oprichter van de Edo-afdeling van Yagyu Shinkage-ruu, zoals in de Steam-beschrijving staat:

 

De magische kracht van het Ritueel dat in Edo rondwaart, trekt vele eigenaardigheden aan.
 Tsujigiri van enorme vaardigheid. Een mysterieus dodelijk zwaard.

 Miyamoto Iori en Saber, die in opdracht van Sukenoshin de situatie onderzoeken, worden geconfronteerd met een zwaardvechter met een veel hogere vaardigheid. Een dienaar.
 Is dit de Tsujigiri?
 Net als ze het zich afvragen, laat de Dienaar plotseling zijn zwaard zakken om zich voor te stellen.

  “...I am Yagyu Munenori.
 A figment of human history, and now a swordsman with no master.”

 Een pas gearriveerde Rogue Saber, een meester in zwaardvechten, wiens Ware Naam Yagyu Tajima-no-Kami Munenori is.
 Wat is zijn doel hier? En wat is zijn connectie met Tsujigiri?
 Vergezeld door een nieuwe dienaar doorkruisen Iori en Saber de met bloed doordrenkte straten van Edo.

Om Record's Fragment te spelen: Yagyu Sword Chronicles DLC te spelen, moeten spelers vooruitgang boeken in het basisspel totdat ze "My Mind Bides on the Battlefield" (Hoofdstuk 3) bereiken. Bovendien is dit DLC-item inbegrepen bij de Season Pass, dus als je de season pass al hebt gekocht, hoef je de DLC niet apart te kopen om overbodige aankopen te voorkomen.

Fate/Samurai Remnant DLC 2 Record's Fragment: Yagyu Sword Chronicles is nu verkrijgbaar. Gebruik onze prijsvergelijker voor de beste aanbiedingen voor Fate/Samurai Remnant.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief