Instant Gaming EU
 
 

Nee, Party Animals heeft geen offline modus

Nee, Party Animals heeft geen offline modus

Party Animals was voorbestemd om een van die succesvolle spellen te worden die je samen met je vrienden in het weekend speelt. Het uitgangspunt om een pluche knuffel te worden en deel te nemen aan intense, op fysica gebaseerde gevechten waarin je het opneemt tegen andere pluche beesten, sprak veel spelers erg aan. Hierdoor behoorde het spel tot de meest voorbestelde titels op Steam in de aanloop naar de lancering, die een paar dagen geleden plaatsvond. Maar daarna is Party Animals getroffen door een grote controverse, omdat de ontwikkelaar is beschuldigd van valse reclame en het spel daardoor is gebombardeerd met negatieve recensies op Steam.

 

 

Een groot misverstand

Ontwikkelaar Recreate Games kondigde oorspronkelijk Party Animals aan als online en offline speelbaar. Het blijkt dat je online moet zijn om het spel te spelen, en de studio is snel doorgegaan met uitleggen dat het hele probleem komt door een vertaalfout. Volgens de ontwikkelaar betekende de zin "Paw it out with your friends both online and offline" iets anders.

"Onze bedoeling met deze zin was om over te brengen dat je op afstand (online) met je vrienden kunt spelen, of samen op dezelfde locatie met hetzelfde apparaat (offline) via split-screen.

Het lijkt er echter op dat deze uitspraak sommige spelers heeft doen geloven dat Party Animals een offline modus ondersteunt. We betreuren het misverstand en willen duidelijk maken dat het spel geen offline modus heeft en ook niet van plan is om een offline modus te introduceren. Party Animals vereist momenteel een online verbinding om te kunnen spelen. Om verdere misverstanden te voorkomen, hebben we de spelbeschrijving aangepast."

Ondanks het mogelijke misverstand biedt Party Animals nog steeds een hele leuke ervaring voor spelers die bereid zijn om een plushie te worden. Met zijn op ragdoll fysica gebaseerde gameplay, meer dan 30 dieren om uit te kiezen en 20 verschillende kaarten om te verkennen, is het spel een zeer goede optie om het weekend door te brengen en plezier te maken met je vrienden. Als je het spel voor de beste prijs wilt kopen, kun je nu al een Party Animals PC-sleutel krijgen met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief