Eneba COM
 
 

Pepper Grinder is nu uit

Pepper Grinder is nu uit

Pepper Grinder is een side-scrolling action-adventure game ontwikkeld door Ahr Ech, een onafhankelijke indie videogame ontwikkelaar gevestigd in Oregon. De eerste trailler voor Pepper Grinder verscheen op 11 juni 2017 op het YouTube-kanaal van Ahr Ech. Het spel kondigde hun samenwerking met uitgever Devolver Digital aan op de Nintendo Indie World Showcase van november 2022, aanvankelijk gepland voor een release in 2023. In augustus 2023 kondigde Devolver echter aan dat het spel is uitgesteld naar een onbekende datum in 2024. Pepper Grinder werd uiteindelijk uitgebracht op 28 maart 2024, voor Steam en Nintendo Switch.

Pepper Grinder heeft als hoofdpersoon "Pepper", een pittig en avontuurlijk meisje dat "Grinder" hanteert, haar superkrachtige boorapparaat. Pepper heeft schipbreuk geleden en is beroofd van haar schat. Ze moet haar trouwe handwapen gebruiken om terug te krijgen wat de ondeugende Narlings van haar hebben gestolen. Gewapend met Grinder kan Pepper door de ingewikkelde omgevingen van het spel navigeren door door terrein en water te graven, machines te besturen om puzzels op te lossen en vijanden uit te schakelen die tussen haar en haar vermiste fortuin in staan. Pepper's reis om haar schat terug te krijgen zal niet eenvoudig zijn, want mysterieuze wezens beginnen uit de schaduwen tevoorschijn te komen om Pepper het hoofd te bieden.

 

 

De kern van Pepper Grinder is natuurlijk de Grinder, een kegelvormig boorapparaat dat Pepper gebruikt om door het terrein te graven, schakelaars om te draaien en vijanden te verslaan. "Grinder" functioneert als een multifunctioneel gereedschap waarmee spelers door het terrein kunnen boren om verborgen gebieden en sluiproutes te onthullen. Pepper kan zichzelf in de lucht voortbewegen met Grinder, waardoor ze unieke luchtmanoeuvres kan maken. Om puzzels op te lossen, door het terrein te navigeren en tegen verschillende vijanden te vechten, moet Pepper Grinders boren verwisselen om de verschillende uitdagingen effectief aan te gaan.

Het spel bevat een combinatie van platformen, gevechten en puzzels oplossen, met de nadruk op verkennen en ontdekken. Het spel moedigt spelers aan om te experimenteren met de vaardigheden van Grinder om geheimen te ontdekken en verder te komen in het spel.

Pepper Grinder is nu verkrijgbaar op Steam en Nintendo Switch. Ga samen met Pepper op avontuur om terug te winnen wat de ondeugende Narlings hebben gestolen door de prijsvergelijker van dLcompare te gebruiken om Pepper Grinder te kopen.

  • Officiële website : Pepper Grinder
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Devolver Digital
  • Ontwikkelaar : Ahr Ech
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 28 maart 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief