Instant Gaming EU
 
 

Phoenix Point is nu beschikbaar op GOG en Steam

Phoenix Point is nu beschikbaar op GOG en Steam

Het is al een heel jaar geleden dat Phoenix Point via de Epic Games Store voor de PC kwam. De release van het spel wordt omgeven door drama, want de ontwikkelaars hadden beloofd het spel op Steam uit te brengen. Het spel eindigde als een EGS exclusieve release en veel supporters namen het mee naar de sociale media om erover te klagen, wat nogal wat stof deed opwaaien. Na een officiële verontschuldiging vanuit de studio had Phoenix Point een succesvolle start als een echte opvolger van de oude XCOM games, die ook door Julian Gollop werden ontwikkeld. Het spel vond veel fans, maar leek in het begin in een nogal onafgewerkte staat te verkeren. Nu, een jaar later en met wat DLC-content en veel patches, is Phoenix Point een geweldig spel dat een aantal innovaties brengt in het turn-based tactiek genre.

Phoenix Point is een ander strategiespel over het bestrijden van buitenaardse wezens die de wereld zijn binnengedrongen, maar in dit geval zou je niets minder verwachten.Phoenix Point heeft een gloednieuw en origineel richtsysteem waarmee u handmatig kunt richten en waarbij het traject van uw schoten individueel wordt berekend om te zien of u uw doelwit of enige vorm van dekking die het doelwit beschermt, raakt. Het is veel meer belonend dan alleen maar kijken hoe het percentage "slaan" uiteindelijk niet veel betekent. Immers, een van de meest voorkomende klachten van XCOM-spelers is het missen van hun schoten met een 100% kans om te slaan, en Phoenix Point heeft dit probleem opgelost met een slimme en innovatieve oplossing.

 

 

Als je een van degenen bent die geduldig een jaar hebben gewacht om Phoenix Point te spelen op het platform van je keuze, is het spel momenteel beschikbaar op GOG en Steam. De Phoenix Point Year One Edition, die je in beide winkels kunt vinden, bevat alle verbeteringen die in het afgelopen jaar aan het spel zijn aangebracht, evenals de eerste twee uitbreidingen, Blood and Steel en Legacy of the Ancients.

  • Officiële website : Phoenix Point
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Snapshot Games
  • Ontwikkelaar : Snapshot Games
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 3 december 2019
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief