Probeer Kunitsu-Gami: Path of the Goddess nu gratis uit

Probeer Kunitsu-Gami: Path of the Goddess nu gratis uit

Capcom laat je duiken in het universum van de oude Japanse mythologie met Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, een uniek strategiespel dat spannende actie en tower defense combineert. Reis naar Mt. Kafuku, een mythisch land dat wordt aangevallen door een horde onooglijke wezens die de Maiden, die de regio beschermt, willen vernietigen. Deze monsters, bekend als de Seethe, komen onze wereld binnen via de Torii Gates als een zwerm die alleen wordt tegengehouden door een leger van dorpelingen en Soh, een krijger en beschermer van de Maiden. In het spel moet je strategieën bedenken en je verdediging organiseren en je overdag voorbereiden op een brute aanval 's nachts, terwijl je de Maiden naar de poorten leidt zodat ze deze voor zonsopgang kan sluiten. Kunitsu-Gami: Path of the Goddess laat je de held belichamen en hem besturen in spannende op actie gebaseerde gevechten en laat je ook je leger van verdedigers besturen om te proberen de aanval van de Seethe te blokkeren, wat een spannende gameplaycombinatie biedt.

Speel de gratis demo

Kunitsu-Kami: Path of the Goddess heeft een unieke kunststijl die doet denken aan oude Japanse verhalen en biedt een meeslepende ervaring die je altijd scherp houdt. De release van het spel staat gepland voor 19 juli, maar je kunt het nu gratis uitproberen. Er is momenteel een demo beschikbaar op Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 en pc. Je kunt deze downloaden en spelen om toegang te krijgen tot een aantal van de levels in het hoofdspel. Je kunt deze gratis spelen zoveel als je wilt om vertrouwd te raken met de mechanica en de eenheden van het spel.

 

 

Capcom heeft ook een samenwerking met Okami aangekondigd:

"An Okami collab campaign is also now live! In the spirit of Kunitsu-Gami's villager co-operation theme, demo players around the world must cooperate to complete two missions. Succeed, and all players will receive costumes based on Amaterasu and Waka from Okami, as well as unlocking collab soundtrack for the full game!"

Vergeet niet dat als je geïnteresseerd bent in dit spel je het beste een Kunitsu-Gami: Path of the Goddess Steam code te pre-orderen onze prijsvergelijker gebruikt. Hiermee krijg je op elk moment toegang tot de beste prijzen om dit spel en vele andere spellen te kopen door aanbiedingen van een groot aantal retailers met elkaar te vergelijken.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief