Je kunt deze puzzelgame van $30 gratis krijgen op Steam, maar alleen voor de komende 24 uur

Je kunt deze puzzelgame van $30 gratis krijgen op Steam, maar alleen voor de komende 24 uur

Als je net als ik dol bent op PC-puzzelgames, moet je snel zijn met het nieuwste Steam-aanbod. Islands of Insight is een puzzelspel van Lunarch Studios en Behaviour Interactive dat in februari is uitgebracht en sindsdien een "zeer positieve" beoordeling heeft gekregen van degenen die het op Steam hebben gespeeld. Nu er een belangrijke nieuwe update voor de game live is gegaan, heeft Islands of Insight een geweldige promotie gekregen die je niet mag missen.

Islands Of Insight is een epische, gedeelde puzzel-avonturengame die zich afspeelt in een fantasierijk vol mysterieuze puzzels, geheimen en ontzagwekkende landschappen die je in je eigen tempo kunt ontdekken, alleen of met andere spelers. Spelers kruipen in de huid van een Seeker op een vredige reis vol ontdekkingen en puzzels. Hun doel is om de vele puzzels in de game te vinden en op te lossen terwijl ze zich door hun nieuwsgierigheid laten leiden door een adembenemende open wereld van drijvende eilanden, waar het antwoord altijd in zicht is.

 

 

Belangrijkste kenmerken:

 • Een gedeelde reis: Ervaar de wereld om je heen in verschillende speltypen voor solo- of multiplayer. Deel het gevoel van ontdekking als je samen met anderen in je eigen tempo reist, of geniet van de rust tijdens het oplossen van puzzels voor één speler.
 • Eilanden in de lucht: Verken een mysterieus rijk van eilanden die in de lucht hangen. Elk gebied in deze uitgestrekte open wereld heeft ontzagwekkende vergezichten, verschillende ecosystemen en eeuwenoude architectuur, waardoor er een vredige achtergrond ontstaat voor elke puzzel die je tegenkomt. Voltooi missies, vind geheimen en ontdek nieuwe eilanden terwijl je reist.
 • Puzzelpanorama: Zoek en los een grote verscheidenheid aan puzzels op die organisch zijn ingebed in het landschap. Van raadsels van het perspectief tot 3D-doolhoven, rastergebaseerde logica, omgevingsuitdagingen en nog veel meer: de wereld om je heen is gevuld met handgemaakte creaties van enkele van de meest innovatieve puzzelaars.
 • Meesterschap en progressie: Scherp je geest aan en verbeter je beheersing van verschillende puzzeltypes met elke nieuwe oplossing. Naarmate je wijsheid groeit, speel je unieke gebieden vrij, krijg je nieuwe opdrachten en verdien je vaardigheden om je tijdens je avontuur te helpen.
 • Onthulde mysteries: Onthul tijdens je reis een meeslepende mythologie van kennis en verlichting. Als een vonk van wijsheid met een fysieke vorm leer je meer over het wezen dat je het leven schonk, de oorsprong en het lot van deze vreemde puzzelwereld en de rol die jij daarin moet spelen.

Voor een beperkte tijd kunnen potentiële puzzelaars Islands of Insight gratis ontgrendelen door naar de Steam Store-pagina van de game te gaan en op de knop "Toevoegen aan account" te klikken. Deze 24-uurs aanbieding eindigt op 27 juni om 10AM PT en daarna zal de game deel uitmaken van de Steam Summer Sale, waarbij 50% korting wordt gegeven op beide edities. En zoals altijd kun je onze prijsvergelijkingstool gebruiken om de beste deal voor je aankomende favoriete game te bemachtigen.

 • Officiële website : Islands of Insight
 • Categorieën : Avontuur
 • Uitgever : Behaviour Interactive
 • Ontwikkelaar : Lunarch Studios
 • Modus : Solo, Co-op
 • Verschijningsdatum : 13 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief