Rage 2 en Absolute Drift zijn gratis op de PC

Rage 2 en Absolute Drift zijn gratis op de PC

Epic Games gaat door met het beleid om spellen weg te geven aan elke speler die het de moeite vindt om in te loggen op hun distributieplatform en ze gratis te claimen. Dat hebben ze al gedaan met een enorm aantal spellen in een gestaag ritme van een of meer per week sinds de lancering van Epic Games Store, en als je ze allemaal hebt weten te bemachtigen heb je waarschijnlijk al een indrukwekkende bibliotheek vol gratis spellen van allerlei aard die je op elk moment op de PC kunt spelen. Als je bereid bent je bibliotheek uit te breiden, heb je de mogelijkheid er nog een paar spellen aan toe te voegen. Rage 2 en Absolute Drift: Zen Edition zijn tot volgende week donderdag gratis verkrijgbaar in de Epic Games Store. Je hoeft alleen maar naar de winkel te gaan en ze te claimen om ze permanent aan je account toe te voegen.

Rage 2 is een open-wereld first-person shooter die je meeneemt naar een post-apocalyptische versie van de Aarde waarin het grootste deel van de wereldbevolking is uitgeroeid door de inslag van een enorme asteroïde. In de nasleep van de vernietiging vechten gewelddadige groepen om hun invloed uit te breiden en de woestenij die de wereld nu is te beheersen. Als laatste Ranger word je als een bedreiging gezien, en je wordt voor dood achtergelaten nadat je aangevallen en beroofd bent. Je innerlijke woede en dorst naar wraak voeden je reis in dit epische avontuur waarin je het moet opnemen tegen mutanten, monsters en gekken.

 

 

Als je eens iets heel anders wilt proberen, biedt Absolute Drift: Zen Edition biedt je een totaal andere ervaring in een minimalistische wereld. In het spel bestuur je een auto en doorkruis je driftbanen in een poging punten te scoren. In tegenstelling tot wat je misschien denkt, is het een tamelijk ontspannende ervaring die begeleid wordt door meer dan 3 uur originele elektronische muziek, gemaakt door C41 en NYTE.

 

 

Vergeet niet volgende week weer naar de Epic Games Store te gaan als je nog een gratis spel op de PC wilt krijgen. Sunless Sea vervangt het huidige paar op donderdag.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

0.79€
Rage 2
Rage 2
  • Officiële website : Rage 2
  • Categorieën : First-Person Shooter
  • Uitgever : Bethesda Softworks
  • Ontwikkelaar : ID Software
  • Modus : Solo, Multiplayer
  • Verschijningsdatum : 13 mei 2019
Dive into the scorching sands of Assassin's Creed Mirage, where history becomes your weapon, and every hidden secret in the desert's labyrinth is a puzzle to solve. Get ready to embrace the shadows. Are you prepared for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief