Relic kondigt nieuwe Age of Empires inhoud aan

Relic kondigt nieuwe Age of Empires inhoud aan

Age of Empires is een cult real-time strategie serie die in de loop der jaren voor ontelbare spelers als een introductie tot het genre heeft gediend. Een rijk besturen en het door de eeuwen heen laten groeien terwijl je grondstoffen verzamelt en een leger op de been brengt om je tegenstanders uit te roeien is gewoon het basisprincipe van de serie. Elk van de spellen in de serie concentreert zich op een bepaalde periode in de geschiedenis en stelt je in staat als verschillende culturen te spelen, elk met hun eigen eenheden. De eerste Age of Empires verscheen in 1997 en er volgden heel wat spellen en uitbreidingen. De serie beleefde onlangs een opleving dankzij Age of Empires II: Definitive Edition en Age of Empires III: Definitive Edition, een paar geremasterde versies van de oorspronkelijke spellen met vernieuwde 4k Ultra HD graphics, nieuwe campagnes, en beschavingen. Beide titels bieden eindeloze uren gameplay in gevechten tegen de AI en andere spelers, maar ze krijgen zeer binnenkort nog meer inhoud.

 

 

Microsoft heeft een gratis update aangekondigd voor Age of Empires III: Definitive Edition. Ze zal de beschaving Verenigde Staten toevoegen, die een nieuwe verkenner, exclusieve eenheden en nieuwe mechanieken met zich meebrengt. Om die gratis vrij te spelen moet je een 50 State Challenge voltooien, waarbij je voor een beperkte tijd bepaalde dagelijkse uitdagingen moet voltooien. Age of Empires III: Definitive Edition zal in een toekomstige update ook Afrikaanse beschavingen toegevoegd zien worden. Maar Age of Empires II: Definitive Edition is niet vergeten, er komt deze zomer extra inhoud voor in de vorm van nieuwe campagnes die zich zullen richten op Oost-Europa.

Deze aankondiging diende als opmaat voor een grotere die erop volgde. De gameplay van Age of Empires 4 is voor het eerst getoond. Het nieuwe deel in de serie verschijnt komende herfst op de PC en een paar gelukkigen krijgen de kans het nog voor de release uit te proberen in een gesloten bèta. Het zal zeeslagen bevatten, vier verschillende campagnes, stealth mechanieken, en nog veel meer nieuwigheden die we in de komende maanden in meer detail zullen kunnen ontdekken.

 

 

Duik in de intense wereld van Helldivers 2, waar chaos en samenwerking elke strijd bepalen. Ben je klaar voor intense gevechten en samenwerking voor de overleving van de mensheid? De oorlog wacht.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief