Instant Gaming EU
 
 

Age of Empires II: Definitive Edition

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    De beste real-time strategie die we konden ervaren in Age of Empires 2: The Age of Kings komt weer tot leven inAge of Empires II: Definitive Edition. Deze remaster van het originele spel uit 1999 moderniseert de oude graphics om een veel betere ervaring te leveren met graphics in 4K, maar het bevat ook nieuwe eenheden en gebouwen.



    In Age of Empires II: Definitive Edition kies je een van de dertien verschillende beschavingen en leid je deze door een periode van duizend jaar geschiedenis die is onderverdeeld in vier tijdperken - het Donkere Tijdperk, het Feodale Tijdperk, het Kasteeltijdperk en het Keizerlijke Tijdperk. Als een van de voorlopers van het RTS genre en een van de populairste spellen van zijn tijd, volgt het de standaard mechanica die je in veel andere spellen kunt vinden. Naarmate je vordert door de verschillende niveaus van de campagne, moet je grondstoffen verzamelen om gebouwen en troepen te creëren die je zult sturen om de kaart te verkennen en je vijanden te bestrijden. Wanneer je je beschaving tot op zekere hoogte hebt ontwikkeld, ontgrendel je door van tijdperk te veranderen nieuwe gebouwen, waarmee je krachtigere en geavanceerdere troepen kunt rekruteren, of de gevechtscapaciteiten van de troepen in je leger kunt opvoeren.



    Age of Empires II: Definitive Edition wordt geleverd met alle DLC die voor het originele spel is uitgebracht, waaronder The Conquerors, The Forgotten, The African Kingdoms, en Rise of the Rajas. Het bevat ook een nieuwe campagne genaamd The Last Khans en vier nieuwe beschavingen die je nog nooit eerder hebt gespeeld: Bulgaren, Cumans, Litouwers, en Tataren.



    Je kunt ook op elk moment naar de multiplayer online modus springen, waar je leiderschap en strategische vaardigheden op de proef worden gesteld tegen andere spelers met 35 verschillende beschavingen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Age of Empires II Definitive Edition

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Als je een digitale Xbox Play Anywhere-titel hebt, kun je deze spelen op zowel Windows 10 PC als Xbox One.

    Download je spel in de Windows 10/Microsoft-winkel

    Opmerkingen over Age of Empires II: Definitive Edition

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief