Instant Gaming EU
 
 

Age of Empires III: Definitive Edition

  • PC
  • XboxOne
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    De wereld is weer aan jou om te veroveren in Age of Empires III: Definitive Edition. Als een uitgebreid pakket van de real-time strategiehit is de Definitive Edition opgewaardeerd met 4k Ultra HD graphics, twee DLC's, nieuwe facties, vernieuwde online multiplayer die cross-network spelen ondersteunt, en nieuwe spelstanden.



    Beschavingen Clash. Bevat de oorspronkelijke 14 beschavingen uit het spel, plus twee nieuwe facties: de Zweden en de Inca's.



    De complete ervaring. Voer oorlog op twee fronten met de toevoeging van twee DLC's:  Age of Empires III: The Warchiefs en Age of Empires III: The Asian Dynasties. Voel de roes van de strijd met een nieuwe geremasterde soundtrack.



    Speel twee nieuwe modes. De Art of War Challenges en de modus Historical Battles, zoals in Age of Empires II: Definitive Edition.



    Nieuwe multiplayer functies. Vecht online tegen uitdagers in een nieuwe multiplayer mode met cross-network spel. Als je liever toekijkt, ga je naar de toeschouwersmodus. De multiplayer bevat nu mod-ondersteuning.



    Age of Empires III is een real-time strategiespel dat zich richt op de kolonisatie van Amerika door Europese mogendheden in de jaren 1492 en 1876. De Nieuwe Wereld opent zich voor je, klaar voor het grijpen. Smeed je eeuwige koninkrijk in Age of Empires III: Definitive Edition.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Age of Empires III Definitive Edition

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Download je spel in de Windows 10/Microsoft-winkel

    Als je een digitale Xbox Play Anywhere-titel hebt, kun je deze spelen op zowel Windows 10 PC als Xbox One.

    Opmerkingen over Age of Empires III: Definitive Edition

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief