Rockstar onthult Grand Theft Auto VI volgende maand

Rockstar onthult Grand Theft Auto VI volgende maand

Na lange jaren van speculatie over een mogelijke release en miljoenen spelers die vroegen om een nieuw spel in de serie, wordt Grand Theft Auto VI eindelijk werkelijkheid. Rockstar Games heeft eindelijk officieel nieuws over de zaak gegeven en we hoeven niet lang meer te wachten op de eerste video van het spel. Volgens de medeoprichter van de studio's, Sam Houser, zal de eerste trailer van de nieuwe Grand Theft Auto begin december verschijnen. Over slechts een paar weken zullen we een spel ontdekken dat waarschijnlijk de grootste release in het verhaal van videogames zal worden.

 

 

Eindelijk verder

Zeggen dat GTA V een van de populairste spellen aller tijden is, is een betwistbaar punt. Iedereen weet dat. Het spel werd uitgebracht in 2013 en is nog steeds springlevend met duizenden spelers die dagelijks genieten van de meeslepende wereld. Rockstar is al die tijd niet gestopt met het uitbrengen van updates, nieuwigheden en DLC voor de game.

De reacties op Sam Houser's woorden over een aankomende GTA VI video zijn overweldigend positief, en er is een enorme community die wacht op aanvullend nieuws. Er gaan ook geruchten over een mogelijke officiële aankondiging van het spel die later deze week zou plaatsvinden. Het zal niet lang meer duren voordat we weten of deze kloppen of niet.

Wat voor aanpak zal Rockstar kiezen voor de franchise in Grand Theft Auto VI? Wat voor soort graphics zal het spel bevatten? Keren personages uit eerdere games terug? De lijst met vragen over Grand Theft Auto VI is echt groot. Hopelijk krijgen jullie snel de antwoorden die jullie verdienen. Tot die tijd kun je er zeker van zijn dat onze prijsvergelijker het hulpmiddel is dat je nodig hebt om een goedkope Grand Theft Auto VI CD-sleutel te kopen zodra die beschikbaar is.

 

66.49€
GTA 6
GTA 6
  • Officiële website : GTA VI
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Take 2 Interactive
  • Ontwikkelaar : Rockstar Games
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 2025
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief