Instant Gaming EU
 
 

Röki komt deze maand naar PlayStation en Xbox

Röki komt deze maand naar PlayStation en Xbox

Soms hoef je geen machtige held te zijn om je onder te dompelen in een avontuur vol monsters en mythische wezens. Röki is een bekroond spel dat dat heeft laten zien door je de avonturen van Trove en haar familie te laten volgen terwijl ze een fantasiewereld verkennen die geïnspireerd is door Scandinavische folklore. Ze is nog maar een jong meisje wier broer Lars ontvoerd is door een mysterieus reuzenwezen dat bekend staat als Röki. Dit alles klinkt je misschien bekend in de oren, maar de waarheid is dat Röki een heel ander soort ervaring biedt dan je op het eerste gezicht zou verwachten. 

Naarmate je vordert in je zoektocht om Lars te redden, zul je puzzels moeten oplossen en vreemde monsters ontmoeten. In plaats van ze in een gevecht te bevechten, laat Röki je proberen ze te begrijpen en misschien te helpen hun problemen op te lossen. Dat geeft je een heel andere kijk op het verhaal, waarin monsters misschien niet zo kwaadaardig zijn als het lijkt. Ze zijn misschien niet zo verschillend van Trove en haar familie als je zou denken. Maar Trove's reis in Röki laat je ook enkele details over haar getroebleerde verleden ontdekken, en ze krijgt te maken met haar innerlijke angsten om haar familie weer te herenigen. 

 

 

Röki is een avontuur voor iedereen, en Polygon Treehouse mede-oprichter Alex Karanis legt het uit in een artikel op het PlayStation blog:

"As much as we love the classic adventure game, we wanted to make a frustration-free adventure that both seasoned and boxfresh adventurers alike could enjoy."

Wanneer komt Röki uit op PlayStation en Xbox?

Röki bevat een diepgaand verhaal dat geweld achterwege laat en zich richt op de meest menselijke kant van mensen en familie om een onvergetelijke ervaring op te leveren. Het is al verkrijgbaar op PC en Nintendo Switch, en je vindt Röki nu al voor de beste prijs in onze prijsvergelijker. Maar het komt ook naar PlayStation 5 en Xbox Series X/S op 28 oktober.

0.94€
Röki
Röki
  • Officiële website : Röki
  • Categorieën : Avontuur
  • Uitgever : United Label
  • Ontwikkelaar : Polygon Treehouse
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 23 juli 2020
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief