Eneba COM
 
 

Samurai Shodown lanceert in juni op Steam

Samurai Shodown lanceert in juni op Steam

De release van Samurai Shodown, in 2019 was voor veel spelers een teleurstelling omdat het spel alleen op PlayStation 4 en Xbox One verkrijgbaar was, en pas vrij laat via Epic Games Store naar Nintendo Switch en pc kwam. Het spel bracht met groot succes de epische botsingen tussen zwaardvechters terug die de franchise in de jaren '90 zo populair maakten, al ken je het spel misschien ook als Samurai Spirits. Spannende gameplay, maximale spanning, en bloederige resultaten zijn hoogtepunten in een spel waarin het op het juiste moment uitvoeren van je aanvallen, parries, en counters van levensbelang is als je als overwinnaar uit de strijd wilt komen. Samurai Shodown heeft geen overdreven ingewikkelde mechanieken, combo's waarbij je duizend knoppen moet indrukken of het verwisselen van personages nodig om een opwindende gevechtservaring te leveren. Het werd zelfs uitgekozen als een van de spellen voor het EVO 2019 kampioenschap.

Bijna twee jaar later staat Samurai Shodown op het punt op Steam te verschijnen, waarmee het eindelijk voor een bredere groep spelers toegankelijk wordt. SNK heeft aangekondigd dat het spel op 14 juni beschikbaar zal zijn op Valve's digitale distributieplatform. Deze lancering gaat gepaard met een nieuwe DLC voor het spel, die een nieuwe vechter zal bevatten: Shiro Tokisada Amakusa. Hij zal zich bij Hibiki Takane en Cham Cham voegen als onderdeel van de Samurai Shodown Season Pass Three.

 

 

Samurai Shodown is misschien niet je type vechtspel als je iets zoekt dat lijkt op Street Fighter V, Tekken 7, of Mortal Kombat 11, maar als je een fan bent van SNK spellen en je Kings of fighters of de vorige spellen in de Samurai Shodown serie hebt gespeeld is dit het perfecte spel voor je. Met moderne graphics en verbeterde gameplay levert het een unieke ervaring op die de fans heeft weten te boeien. Houd onze prijsvergelijker in de gaten als je het tegen de beste prijs wilt vinden.

  • Officiële website : Samurai Shodown
  • Categorieën : Vechten en vechtkunst
  • Uitgever : SNK CORPORATION
  • Ontwikkelaar : SNK CORPORATION
  • Modus : Solo, Multiplayer
  • Verschijningsdatum : 25 juni 2019
  •     PC : 14 juni 2021
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief