Shattered Space is de eerste uitbreiding voor Starfield

Shattered Space is de eerste uitbreiding voor Starfield

Bethesda heeft laten zien dat het heel goed in staat is om zijn spellen via uitbreidingen te herzien en misschien is dat wel wat Starfield echt nodig heeft. Als een van de grootste RPG-releases van dit jaar en waarschijnlijk het meest ambitieuze project van de studio na Skyrim, wekte Starfield veel verwachtingen bij de fans van het genre. Het resultaat van een lange ontwikkelingstijd is een van de grootste ruimte-RPG-avonturen. Starfield biedt je alle vrijheid om de verkenning van een heel sterrenstelsel naar eigen inzicht aan te pakken. Met meer dan duizend werelden om te ontdekken en een spannende verhaallijn is de zogenaamde "Fallout in Space" een gigantische ervaring. Helaas is het niet vrij van problemen.

Op de een of andere manier heeft Starfield het voor veel spelers niet gered. Het spel is te groot bevonden en heeft nog steeds een aantal bugs. Bethesda heeft verschillende patches uitgebracht die de ervaring zeker hebben verbeterd en is momenteel bezig om nieuwe functies toe te voegen die het spel aantrekkelijker zullen maken voor een bredere groep mensen. De studio sprak onlangs over nieuwe manieren om te reizen en heeft nu meer informatie onthuld over de aankomende eerste uitbreiding voor Starfield.

Starfield uitbreiden om het beter te maken

In een recente publicatie is de studio ingegaan op de nieuwigheden die de komende maanden naar de game komen. De toevoeging van nieuwe opties voor het aanpassen van schepen en officiële ondersteuning voor mods aan Starfield zal zeker in het oog springen van veel fans. Deze veranderingen zouden begin 2024 moeten arriveren en Shattered Space komt ergens later. De eerste grote uitbreiding voor de game zal het verhaal uitbreiden en ook nieuwe locaties toevoegen om te verkennen en uitrusting om te verzamelen. De uitbreiding zal voorafgaand aan de release worden getest, maar je zult nog wel even moeten wachten als je wilt weten of alle verbeteringen echt de gewenste impact hebben op de gameplay.

 

 

Bethesda lijkt vastbesloten om van Starfield een must-have te maken in alle videogamebibliotheken, ongeveer zoals CD Projekt Red heeft gedaan met Cyberpunk 2077 en de Phantom Liberty uitbreiding. Als je het nog geen kans hebt gegeven, gebruik dan gerust onze prijsvergelijker om een goedkope Starfield PC-sleutel te kopen en maak je klaar om de ruimte te verkennen in een spannend avontuur.

38.72€
Starfield
Starfield
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief