Sifu komt voor wraak in 2022

Sifu komt voor wraak in 2022

Nadat ze hun expertise op het gebied van videogames in de vechtkunst bewezen hebben met Absolver, doet indie studio SloClap er nog een schepje bovenop met Sifu, een gelikte kung fu brawler met roguelike elementen en ongekende gevechtsmechanieken. Terwijl Absolver zich richtte op multiplayer, is Sifu een derde-persoons vechtspel voor één speler dat inspiratie put uit martial arts films als Jacky Chan films en The Raid. Het heeft een heel toepasselijke titel als je bedenkt dat het woord Sifu Chinees is voor "leraar" of "meester". 

 

 

Alles over kontschoppende wraak

Sifu volgt het verhaal van een jonge martial artist die de moord op zijn familie wil wreken. Zijn reis voert hem door de straten van de stad, nachtclubs en de zalen van torenhoge wolkenkrabbers. Je komt tegenover een leger gangsters en lijfwachten te staan in slopende en snelle gevechten van man tegen man, en ze komen niet één voor één op je af. 

Winnen is niet alleen een kwestie van snel zijn en je combo's kennen; het gaat ook om situationeel bewustzijn. Net als in spellen als Arkham City en Arkham Knight moet je weten waar je vijanden zich bevinden en hoe ze op je af komen. Je moet ook je omgeving in je voordeel gebruiken. De vechtmechanieken in het spel staan je toe stoelen in het pad van een vijand te schoppen, hun hoofd tegen nabijgelegen richels te slaan, ze van een trap te trappen, of ze door glazen barrières te gooien. Je speelt ook nieuwe vaardigheden vrij om je te helpen het op te nemen tegen de menigte vijanden die je te wachten staat.

Nog een andere unieke mechaniek is dat je een magische hanger draagt die voorkomt dat je permanent sterft. In plaats daarvan word je, als je verslagen bent, zichtbaar ouder als je een nieuwe run begint. De ruil is dat je ook nieuwe vaardigheden vrijspeelt die de bereikte wijsheid weerspiegelen. 

 

 

Wanneer komt Sifu uit?

Sifu komt ergens begin 2022 uit voor de PS4, de PS5, en op de PC. Houd deze ruimte in de gaten om de prijzen voor Sifu te vergelijken.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

13.60€
SIFU
SIFU
Reward Event Will you embrace the challenge of entering the world of Lies Of P and uncovering its mysteries while facing its most cunning foes? Are you ready for the next chapter in Lies Of P?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief