Party-gebaseerde soulslike Deathbound lanceert op consoles en PC op augustus

Party-gebaseerde soulslike Deathbound lanceert op consoles en PC op augustus

Deathbound, de innovatieve soulslike met een uniek partysysteem, komt op 8 augustus uit voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S, zo heeft uitgever Tate Multimedia bekendgemaakt. Spelers kunnen allianties vormen met gevallen krijgers met behulp van het baanbrekende 4-helden systeem en hun krachten bundelen om angstaanjagende wezens en vijanden te verslaan. Deathbound wordt ontwikkeld door Trialforge Studio, een Braziliaanse ontwikkelaar met een klein team van 20 mensen achter deze ambitieuze benadering van het soulachtige genre. De studio krijgt langzaam erkenning in de Braziliaanse indiescene en streeft ernaar om met Deathbound een ervaring van hoge kwaliteit af te leveren.

 

 

Verschijningsdatum Deathbound

  • Deathbound lanceert op 8 augustus 2024 op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Deathbound, een party-based soulslike, dompelt spelers onder in een harde wereld waar geloof en wetenschap botsen. Overleven is geen eenzame reis; het gaat om het trotseren van de dood en het omarmen van Ziêminal door allianties te vormen met gevallen krijgers. Met een dynamisch 4-helden systeem kunnen spelers naadloos wisselen tussen personages in het heetst van de strijd, zodat ze kunnen overleven door de kracht van teamwork.

De dynamiek tussen deze personages heeft een grote invloed op de gameplay en leidt tot verschillende uitkomsten en statuseffecten op basis van hun acties. Als je bijvoorbeeld personages van de Kerk van de Dood en de Cultus van het Leven - twee tegengestelde facties in het verhaal - samenbrengt, ontstaat er een conflict met gevolgen voor de gevechten. Omgekeerd kan het combineren van gevallen krijgers met dezelfde overtuigingen krachtige gevechtsbonussen opleveren, ideaal om meedogenloze vijanden te verslaan. Ondanks hun verschillen moeten de gevallenen zich verenigen in de strijd. Door tijdens gevechten een gedeelde synchronisatiemeter op te laden, kun je een verwoestende Morphstrike ontketenen die de kracht van de groep bundelt, wat cruciaal is om dodelijke tegenstanders te overwinnen.

Deathbound is een soulslike die in het genre past, maar er een eigen draai aan geeft. In het verleden hebben anderen hetzelfde geprobeerd, zoals Lies of P, een van de best ontvangen soulslikes van dit moment. Een andere die in september uitkomt is Enotria: The Last Song, een soulslike geïnspireerd op de Italiaanse cultuur, maar zonder stereotypen en clichés. Hoewel het genre oververzadigd lijkt in de gamescene, zijn er altijd wel een of twee games die spelers verrassen, hoewel ze de games van FromSoftware waarschijnlijk niet zullen overtreffen.

Deathbound wordt op 8 augustus 2024 gelijktijdig gelanceerd op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via Steam, GOG en Epic Games Store. Degenen die staan te popelen om de game te ervaren, kunnen dat nu doen met een Steam-demo. Je kunt ook onze prijsvergelijker in de gaten houden voor de beste deals voor Deathbound en een unieke kijk op het soulachtige genre ervaren.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief