Instant Gaming EU
 
 

Speel Mass Effect's Normandy SR1 vrij in No Man's Sky

Speel Mass Effect's Normandy SR1 vrij in No Man's Sky

Hello Games heeft No Man's Sky sinds de verschijning van het spel periodiek uitgebreid met nieuwe functies en extra inhoud. Op een bepaalde manier lijkt het spel meer op een live-dienst dan andere titels die die naam voor zich opeisen. Het mooiste van alles is dat al het nieuwe materiaal gratis beschikbaar is voor alle spelers. Deze inhoud omvat zelfs enkele evenementen die slechts een beperkte tijd beschikbaar zijn. 

 

 

Een van die evenementen is wat ons vandaag bezighoudt. Als je een doorgewinterde ruimteverkenner in No Man's Sky bent, heb je waarschijnlijk het Normandy SR1 schip van Mass Effect al vrijgespeeld. Om dit unieke sterrenschip te krijgen, moest je vier verschillende expedities voltooien die in het spel beschikbaar waren. 

Als je ze om wat voor reden dan ook gemist hebt, zul je blij zijn te weten dat Hello Games ze nog eens terugbrengt. Je hebt dus een tweede kans om de Normandy SR1 toe te voegen aan je lijst van beschikbare sterrenschepen in No Man's Sky. Hello Games algemeen directeur Sean Murray legt het uit in een verklaring:

 

"As a one off, we wanted to give people who missed out on any of this year's expeditions another chance to experience the unique challenges and rewards they offered over this Thanksgiving and Christmas period, when life slows down a bit and hopefully gives us all more free time! We've even managed to bring back the Normandy as a reward for those who missed out, which I know so many have asked for."

 

Er zijn vier verschillende expedities. Je kunt de eerste al voltooien, en die blijft beschikbaar tot 7 december. De tweede expeditie is die waarbij je het Normandy SR1 fregat als beloning krijgt, en je kunt hem uitproberen van 8 tot 21 december. Er volgen er nog twee, die lopen van 22 december tot 4 januari en van 5 januari tot 9 januari. Elk van de expedities levert andere beloningen op, en het is de moeite waard ze allemaal te voltooien.

 

 

Of je nu een fan bent van de Mass Effect serie of niet, dit is een perfect moment om No Man's Sky aan te schaffen en deel te nemen aan deze evenementen van beperkte duur. Bezoek gerust onze prijsvergelijker om de beste spelaanbiedingen te vinden en koop No Man's Sky op elk moment goedkoop. 

17.75€
No Man's Sky
No Man's Sky
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief