Stray onthult zijn zeer katachtige gameplay

Stray onthult zijn zeer katachtige gameplay

Stray werd onthuld op het Playstation 5 presentatie-evenement, waar een aantal komende spellen voor Sony's spelcomputer te zien waren, maar het is sindsdien in de schaduw gebleven. Hoewel het niet een van de grootste aankondigingen was, trok het toch de aandacht van het publiek, vooral vanwege zijn hoofdpersoon, een schattig katje. Dit intrigeerde een aantal spelers, maar leidde er ook toe dat anderen het spel bespotten als een kattensimulator. We hadden heel weinig informatie over Stray, behalve het feit dat we zullen spelen als een kat, in een stad bevolkt door robots, en dat het spel in 2021 zou uitkomen.

De uitgever van het spel, Annapurna Interactive, dat naam gemaakt heeft met het uitgeven van spellen als Journey, Outer Wilds, of recenter Maquette, organiseerde gisteren een showcase om zijn line-up voor de komende maanden te onthullen, met nieuwe aankondigingen en informatie over reeds onthulde spellen, zoals het spel waar we vandaag in geïnteresseerd zijn, Stray.

 


We konden voor het eerst gameplay van Stray bekijken. Het spel wordt voorgesteld als een actie-avonturenspel waarin je een kat bestuurt in een verlaten stad die alleen bevolkt wordt door mensachtige robots. Behalve de eigen kenmerken van de kat, waaronder de opvallend superieure behendigheid die hem in staat stelt op plaatsen te komen die voor een mens onbereikbaar zijn, wordt onze katachtige vergezeld door een drone, B-12 genaamd, waarmee hij voorwerpen kan opslaan, met de robots kan communiceren, en op verschillende manieren met de omgeving en zijn bewoners kan interageren. De stad verbergt gevaarlijke wezens die onze katachtige het hoofd zal moeten bieden, maar zoals we in de video kunnen zien, zal hij kunnen rekenen op de hulp van B-12.

Tenslotte konden we het nieuwe release venster voor Stray ontdekken, dat niet in 2021 maar begin 2022 op PlayStation 4, PlayStation 5, en PC via Steam zal verschijnen.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

10.56€
Stray
Stray
Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief