Strayed Lights gratis demo is beschikbaar op Steam

Strayed Lights gratis demo is beschikbaar op Steam

Een episch avontuur waarin je moet vechten tegen machtige vijanden klinkt als niets nieuws, maar Strayed Lights pakt dat scenario nogal interessant aan. In dit door Embers gemaakte actieavontuur nemen we de rol aan van een "piepklein lichtwezen op weg naar ontwaken". Om je doel te bereiken moet je een uitgestrekte wereld verkennen die bewoond wordt door wezens die bestaan uit licht en duisternis, en ze verslaan in spannende gevechten. 

Strayed Lights heeft een Souls-achtig gevechtssysteem dat behoorlijk dynamisch, spectaculair en uitdagend is. Je zult niet alleen je gevechtsvaardigheden moeten beheersen om krachtige slagen uit te delen en vijandelijke verdedigingen te doorbreken, maar ook je vijandelijke aanvallen moeten ontwijken om je slagen krachtiger te maken. Met de gevechtsmechanismen van Strayed Lights kun je tijdens het gevecht energie van je vijanden absorberen en verwoestende aanvallen opladen. Vijanden veranderen tijdens het gevecht van energiesoort, van blauw naar oranje, en jij moet ze evenaren om hun slagen te pareren en je eigen aanvallen te versterken. Door die woedende monsters te verslaan zul je ze uiteindelijk kalmeren en de vrede in de wereld herstellen, waarbij je steeds dichter bij de transcendentie komt.

 

 

Naast de gevechtsmechaniek is Strayed Lights ook verrassend door de spectaculaire visuals, die met gekleurde lichten en schaduwen een universum creëren dat zo uit iemands dromen lijkt te komen. 

Strayed Lights PC demo

Als je zelf wilt ontdekken wat Strayed Lights te bieden heeft, is er een gratis demo van het spel beschikbaar op Steam. Hoewel het je toegang geeft tot beperkte inhoud, is het meer dan genoeg om te beslissen of het een spel voor je is of niet. Als het je bevalt, staat de release gepland voor 25 april, en je kunt je Strayed Lights Steam key altijd voor de beste prijs krijgen met onze prijsvergelijker.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

  • Officiële website : Strayed Lights
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Embers
  • Ontwikkelaar : Embers
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 25 april 2023
Reward Event Will you embrace the challenge of entering the world of Lies Of P and uncovering its mysteries while facing its most cunning foes? Are you ready for the next chapter in Lies Of P?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief