Streets of Rage 4 zal nieuwe personages toevoegen in een DLC

Streets of Rage 4 zal nieuwe personages toevoegen in een DLC

Oude klassiekers sterven nooit, en de Streets of Rage serie is er zo een. Beat 'em up videospelletjes waren vrij populair in de jaren '90 en Street of Rage was een van de populairste series in het genre, samen met andere zoals Double Dragon of Final Fight. Hele avonden doorbrengen met vechten tegen de leden van het door Mr. X bestuurde criminele syndicaat als een van de drie hoofdrolspelers van de spellen was heel gewoon, en het was een veel betere ervaring als je het met een vriend kon delen in coöperatieve modus. Maar SEGA besloot de serie een flink aantal jaren in de kast te laten staan, en pas vorig jaar kregen de fans de kans een nieuw deel te spelen, Streets of Rage 4.

Het spel is nu ongeveer een jaar verkrijgbaar en het is de hoogste tijd dat ontwikkelaar DotEmu wat extra inhoud aankondigt. Dat is inderdaad gisteren gebeurd, en het plan is om ergens dit jaar een betaalde DLC voor Streets of Rage 4 uit te brengen. De Mr. X Nightmare DLC zal drie extra speelbare personages aan het spel toevoegen. Alleen de eerste is tot nu toe onthuld en het is niemand minder dan Estel Aguirre, een special ops officier die klaar staat om Mr. X's goons een flink pak slaag te geven. Je kunt haar in actie zien in de aankondigingsvideo hieronder.

 

 

Deze DLC zal ook extra bewegingen bevatten voor de personages die al in het spel zijn, nieuwe wapens, en nieuwe muziektracks voor Streets of Rage 4. Hoewel er nog geen releasedatum is bevestigd voor Mr. X Nightmare, zal de DLC beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch. DotEmu zal in de komende weken meer informatie over de uitbreiding onthullen, waaronder meer details over een nieuwe survival mode die ook deel zal uitmaken van genoemde DLC. En het lijkt erop dat er ook een nieuwe moeilijkheidsgraad naar Streets of Rage 4 komt als deel van een gratis update.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief