Monster Hunter Rise: Sunbreak komt naar Xbox en PlayStation

Monster Hunter Rise: Sunbreak komt naar Xbox en PlayStation

De hybride functionaliteiten van de Nintendo Switch maken hem uniek als gameplatform. Het is niet ongewoon om spellen te zien die speciaal zijn ontworpen om daarvan te profiteren en exclusief zijn voor Nintendo's console. Monster Hunter Rise begon zo, maar lanceerde later met groot succes op PC. De uitbreiding van het spel, Monster Hunter Rise: Sunbreak voegt een overvloed aan nieuwigheden toe, waaronder nieuwe gebieden, gigantische monsters om op te jagen, wapens en meer, en het is essentieel om het spel ten volle te genieten, ongeveer zoals Iceborne dat was voor Monster Hunter: World

Meer platforms

Monster Hunter Rise lanceerde afgelopen januari op PlayStation en Xbox consoles, en er zijn genoeg spelers die staan te popelen om zich te verdiepen in de inhoud van de uitbreiding. Gelukkig hoef je niet veel langer te wachten als je een van hen bent. Ter gelegenheid van het Capcom Spotlight-evenement van gisteren heeft de ontwikkelaar onthuld dat Monster Hunter Rise: Sunbreak op 28 april 2023 lanceert op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One en Xbox Series X/S. 

 

 

Monster Hunter Rise: Sunbreak introduceert een nieuw gebied om te verkennen, The Citadel, een nieuwe hub die zal dienen als je uitvalsbasis, Elgado Outpost, de nieuwe Master Rank, angstaanjagende monsters zoals Malzeno en Seregios, en nieuwe gameplay-functionaliteiten om je ervaring in het spel te verbeteren. 

Je kunt onze prijsvergelijker gebruiken als je je nu al in de wereld van Monster Hunter Rise wilt verdiepen. Er is nog genoeg tijd tot de uitbreiding uitkomt om alles te ontdekken wat het te bieden heeft en een doorgewinterde jager te worden die de nieuwe bedreigingen die volgende maand komen aankan. Natuurlijk zullen de beste prijzen om je Monster Hunter Rise: Sunbreak code voor PlayStation en Xbox te kopen ook vóór de release op onze website te vinden zijn.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief