Survival co-op Raft maakt een plons nu het early access verlaat

Survival co-op Raft maakt een plons nu het early access verlaat

Sinds de lancering vier jaar geleden, heeft Raft massa's spelers aangetrokken tot de survival en exploratie gameplay. De exploderende populariteit heeft ertoe geleid dat de ontwikkelaars formeel een eigen studio hebben opgericht, Redbeet Interactive.

 

 

Vandaag kondigen ze met trots aan dat Raft eindelijk versie 1.0 heeft gehaald. De lanceringsversie, "The Final Chapter" genaamd, biedt een herzien verhaal met drie nieuwe enorme omgevingen om te verkennen, waaronder een deels onder water staande wolkenkrabber, een arctische onderzoeksbasis en een derde geheime locatie.

Raft is een oceanisch overlevingsspel in dezelfde trant als Subnautica, maar kan co-op worden gespeeld zoals Don’t Starve Together. Jij en je vrienden moeten overleven op een drijvend platform dat op drift is geraakt over de open zee. Met alleen water om je heen, moet je creatief zijn om te overleven. Gelukkig heb je een oude plastic haak als startgereedschap, waarmee je kunt vissen en drijvend afval kunt vangen.

Al snel kun je allerlei rommel verzamelen die je kunt gebruiken om de fundering van je vlot uit te breiden, voorwerpen te maken en allerlei bouwwerken op te zetten, zoals huizen, torens en zelfs ritssnoeren. Als je je vlot over de oceaan kunt leiden, kun je ook eilanden en zeestructuren ontdekken en verkennen om meer personages te vinden om mee te spelen.

Versie 1.0 bevat een groot aantal verbeteringen, nieuwe voorwerpen, outfits, knutselbare uitrusting, personages en vijanden. Je kunt nu voorwerpen krijgen van handelsposten die zich op verschillende eilanden bevinden. Je moet ook oppassen voor nieuwe roofdieren: naast haaien moet je je nu ook zorgen maken over zeeduivels, reuzenkevers, hyena's en ijsberen. Je kunt de volledige lijst met updates bekijken op de officiële website.

Raft 1.0 is vandaag uit voor de PC. Je kunt een Raft PC code uit onze vergelijker halen voor de beste prijzen.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief