Kinguin october campaign COM + BG
 
 

Tekken 7 Seizoen 4 lanceertrailer is al beschikbaar

Tekken 7 Seizoen 4 lanceertrailer is al beschikbaar
9 nov. 2020 18:52

Een paar weken geleden vertelden we jullie over de komende veranderingen die het nieuwe seizoen in Tekken 7 zal brengen. Het laatste deel van de populaire vechtspellenfranchise krijgt een nieuw personage, een nieuw stadium en meer als Seizoen 4 morgen begint en hoewel we al de gelegenheid hebben gehad om wat beelden van de nieuwigheden te bekijken, heeft Bandai Namco zojuist de Tekken 7 Seizoen 4 lanceervideo gepubliceerd. Niet alleen kunnen we Kunimitsu in al haar glorie bekijken, maar we ontdekken ook een verscheidenheid aan unieke attires die beschikbaar zullen zijn voor degenen die de nieuwe Seizoenspas ontsluiten, waaronder Urban Ninja, Tenko en Standard Style sets.

Tekken 7 Seizoen 4 komt ook met een nieuw stadium, Vermillion Gates. Een tweede personage is ook opgenomen in de Seizoenspas, maar die is nog niet aangekondigd en zou pas in het voorjaar van 2021 moeten arriveren. Als laatste toevoeging bevat de Seizoenspas ook nog wat content om het 40 jarig jubileum van Pac-Man te vieren. Het komt in de vorm van een set met t-shirts, pluche, panelen en andere accessoires plus een limited-time versie van het stadionpodium.

 

 

Als je een van die Tekken 7 spelers bent die niet van plan is om extra geld uit te geven aan het vrijspelen van de functies in de nieuwe Seizoenspas, zul je nog steeds profiteren van een aantal nieuwigheden. Seizoen 4 brengt ook enkele evenwichtsveranderingen in het spel. De afgelopen maanden hebben veel spelers geklaagd over het feit dat bepaalde personages te machtig zijn, en de ontwikkelaars introduceren nieuwe moves, dus het maakt niet uit welke vechter je kiest, je zult dezelfde mogelijkheden hebben om te winnen. De spelinterface wordt ook vernieuwd met een nieuw hoofdmenuscherm en bijgewerkte gezondheidsmeters tijdens gevechten.

Zoals gewoonlijk kun je de beste prijs voor Tekken 7 altijd vinden via onze prijsvergelijker.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Restore your honor in Like a Dragon: Ishin! - 57
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief