Eneba COM
 
 

Tem je zombie in Welcome to ParadiZe

Tem je zombie in Welcome to ParadiZe

Er zijn aardig wat zombie-overlevingsgames waarin je je kunt onderdompelen in een wereld die wordt overspoeld door de ondoden, maar Welcome to ParadiZe benadert het genre op een beduidend originele manier in plaats van je gewoon hordes zombies te laten vernietigen, zoals in Dead Island 2 bijvoorbeeld. In deze spannende actiegame bevind je je in een wereld waarin je met een vreemde technologie hondsdolle zombies kunt besturen en ze al het vuile werk voor je kunt laten opknappen. Het is niet zo dat je de ultieme necromancer wordt, want de zombies zijn nogal onstabiel, maar de zombies kunnen je metgezellen worden als je het niet erg vindt om een ondode die normaal je hersens zou proberen op te eten als bondgenoot te hebben. Welcome to ParadiZe is uniek op dit gebied, maar het spel zit ook vol andere verrassingen.

Een zombie-meester in zombieland

Welcome to ParadiZe is een post-apocalyptisch avontuur waarin het je doel is om te overleven in een wereld die wordt geteisterd door zombies. Het spel speelt zich af in de wildernis en je zult de middelen moeten vinden om een schuilplaats te bouwen en de niet aflatende aanvallen van de ondoden af te slaan. Er zijn echter ook andere gevaren in de wildernis en het ontdekken van de plaatselijke flora en fauna zal je voor verrassingen stellen. Je kunt echter rekenen op bondgenoten van onschatbare waarde als je genoeg risico's neemt. Als je een hinderlaag opzet en een zombie in de val lokt, kun je hem met speciale technologie onder controle houden en temmen. Dan heb je een ondode slaaf die voor je vecht, voor je werkt en alles doet wat je wilt. Verwacht alleen niet dat hij erg slim is.

In Welcome to ParadiZe hebben zombies je leiding nodig en moet je ze constant in de gaten houden, voor het geval er iets misgaat. Maar als je de druk aankunt, zullen zombies je leven veel gemakkelijker maken. Zet ze aan het werk en laat ze materialen verzamelen en stevige versterkingen bouwen, zet vallen op om vervelende zwervers die je kamp binnenkomen tegen te houden en bedenk een verdedigingsplan dat je metgezellen als kanonnenvoer gebruikt als je dat wilt. Er zijn er tenslotte meer daarbuiten als je dapper genoeg bent om ze te temmen.

 

 

Welcome to ParadiZe heeft een multiplayermodus en je kunt je avontuur delen met andere spelers als je dat wilt. Het is aan jou om te beslissen of je wilt socializen of gewoon liever in je eentje wilt overleven, maar vergeet niet dat zombies een kostbaar goed zijn.

Als je mee wilt doen aan een avontuur waarin zombies meer zijn dan alleen maar hersenloze vleesetende monsters, dan is Welcome to ParadiZe jouw spel. Gebruik onze prijsvergelijker om een Welcome to ParadiZe CD-sleutel te kopen voordat het spel morgen uitkomt en begin alvast na te denken over grappige namen voor je zombiehuisdieren.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief