Kinguin HP
 
 

The Callisto Protocol heeft nu New Game Plus

The Callisto Protocol heeft nu New Game Plus
NEWS23 jan. 2023 11:00

Als spirituele opvolger van de Dead Space serie biedt The Callisto Protocol een spannende horrorervaring met geweldige graphics, veel actie en een goed verhaal. Het spel van Striking Distance Studios sloeg voor de uitgever niet helemaal aan als het gaat om het aantal verkochte exemplaren. De nieuwe studio van Glenn Schofield is misschien met zijn eigen spel verslagen door niemand minder dan een andere van zijn creaties. De aanstaande release van een Dead Space remake van EA Motive kan de verkoop van The Callisto Protocol in de weg hebben gestaan, omdat het de aandacht zou hebben getrokken van veel fans die liever de klassieke horror FPS herbekeken dan te avonturieren in een compleet nieuw spel. Maar dat betekent niet dat The Callisto Protocol geen goede ontvangst verdiende.

Het verbeteren van The Callisto Protocol

In ieder geval heeft Striking Distance Studio zojuist The Callisto Protocol bijgewerkt naar de versie 3.01. De patch voegt een aantal bugfixes en gameplay optimalisaties toe voor alle platforms, maar de belangrijkste toevoeging is de New Game Plus modus. Je kunt The Callisto Protocol nu verder spelen in een nieuwe save nadat je het spel hebt uitgespeeld. Je begint dan vanaf het eerste Reforge-station op een veel hogere moeilijkheidsgraad, maar met behoud van alle wapens, uitbreidingen en geld dat je tijdens je vorige playthrough hebt verzameld. 

 

 

Deze update gaat vooraf aan de komende lancering van verschillende DLC geladen met skins die vóór de eerste uitbreiding beschikbaar komen met nieuwe verhaalinhoud die later dit jaar beschikbaar moet zijn. Alle inhoud na de lancering is inbegrepen in The Callisto Protocol Season Pass, die voor de beste prijs verkrijgbaar is op onze prijsvergelijker. Je kunt er ook altijd The Callisto Protocol goedkoop mee kopen als je het spel nog moet ontdekken en wilt genieten van een spannende horrorervaring met solide tactische gevechten.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Are you ready to travel to the Wizarding World in Hogwarts Legacy? - 62
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief