Eneba COM
 
 

Enshrouded

 • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

  Enshrouded is een open survival RPG die zich afspeelt in een post-apocalyptisch universum waar je tegen de verwachtingen in moet zien te overleven en de ruïnes van een eens zo grote beschaving moet verkennen. Je speelt als een overlevende die gedwongen wordt om de harde en meedogenloze wereld in te trekken.  In Enshrouded moet je grondstoffen zoeken, wapens en gereedschappen maken en je eigen schuilplaats bouwen om jezelf te beschermen tegen de gevaarlijke wezens en andere spelers die je misschien proberen aan te vallen. Het spel heeft een dynamische dag- en nachtcyclus, weersomstandigheden en realistische honger- en dorstmechanismen die de uitdaging en het realisme van de survivalervaring nog groter maken.  Enshrouded onderscheidt zich door het AI-gestuurde NPC-systeem. De game heeft een robuust AI-systeem dat dynamische, realistische NPC's creëert die op verschillende manieren met de spelers communiceren. Deze NPC's hebben hun eigen persoonlijkheden, motivaties en agenda's en kunnen de speler helpen of hinderen, afhankelijk van de manier waarop ze met hen omgaan. Dit zorgt voor een meeslepende en onvoorspelbare ervaring, omdat spelers nooit weten wat ze kunnen verwachten van de NPC's die ze tegenkomen.  Enshrouded heeft ook een diepgaand crafting-systeem, waarmee spelers verschillende wapens, gereedschappen en andere voorwerpen kunnen maken met de grondstoffen die ze in de wereld verzamelen.

  Lees verder

  Beste prijzen voor Enshrouded

  Gebruik je CD-sleutel op Steam.

  Opmerkingen over Enshrouded

  Ulara
  Ulara
  7 feb. 2024 08:39on dlcompare.fr
  Clairement un jeu qui a du potentiel avec des devs à l'écoutent si vous cherchez un jeu de survie avec de la construction et des quêtes à faire en solo ou à plusieurs c'est un bon choix
  Als je op zoek bent naar een survivalgame met constructie en singleplayer- of multiplayer-quests, dan is dit een goede keuze.
  FisheyePlacebo
  FisheyePlacebo
  7 feb. 2024 05:56on dlcompare.fr
  Belle découverte, de ce que j'en ai vu il est proche d'un Valheim et ce n'est pas pour me déplaire, plus qu'à attendre la 1.0 pour y toucher
  Het is een geweldige ontdekking, van wat ik heb gezien komt het dicht in de buurt van een Valheim en ik ben niet ontevreden, nu moeten we gewoon wachten op 1.0 om het in handen te krijgen.
  Cabilau
  Cabilau
  7 feb. 2024 05:09on dlcompare.com
  Enshrouded is a survival game with voxel terrain. Build, craft and explore the map to progress and get stronger. If you like Valheim this one is probably up your alley too, they share some similarities but differ in many other ways so it still feels fresh.
  Enshrouded is een overlevingsspel met voxelterrein. Bouw, knutsel en verken de kaart om verder te komen en sterker te worden. Als je Valheim leuk vindt, is dit waarschijnlijk ook iets voor jou. Ze hebben wat overeenkomsten, maar verschillen op veel andere vlakken, zodat het toch fris aanvoelt.
  gennyshark
  gennyshark
  6 feb. 2024 21:53on dlcompare.com
  Enshrouded is a new open world action survival sandbox developed by Keen Games GmbH and is playable in cooperative mode with up to 16 player. Enshrouded is set in the kingdom of Burning Valley, which were destroyed due to the ancestors' lust for magical powers: in fact, in the game world there is a deadly fog, called Shroud. In Enshrouded players will have to fight against factions and enemies, facing demons in the woods, Vukah in the forests and wyverns in the fog. There is the building.
  Enshrouded is een nieuwe open wereld actie survival sandbox ontwikkeld door Keen Games GmbH en is speelbaar in coöperatieve modus met maximaal 16 spelers. Enshrouded speelt zich af in het koninkrijk Burning Valley, dat werd vernietigd door de zucht van de voorouders naar magische krachten: in feite hangt er in de spelwereld een dodelijke mist, genaamd Shroud. In Enshrouded moeten spelers vechten tegen facties en vijanden. Ze moeten het opnemen tegen demonen in de bossen, Vukah in de bossen en wyverns in de mist. Er is het gebouw.
  Dex06
  Dex06
  6 feb. 2024 21:49on dlcompare.fr
  Un jeu qui est magnifique visuellement, assez simple pour les mécaniques de les mettre en oeuvre, équilibré, car solo ou coop la force des mobs semblent bien être calculé en fonction du nombre de personnes sur la map. Un degré de difficulté modulable selon chacun me semblerait judicieux.
  Het spel is visueel prachtig, de mechanica is eenvoudig genoeg om te implementeren en het is goed gebalanceerd, want solo of co-op, de kracht van de mobs lijkt te worden berekend op basis van het aantal mensen op de kaart. Een moeilijkheidsgraad die kan worden aangepast aan elke speler lijkt me een goed idee.
  NARUTITO
  NARUTITO
  6 feb. 2024 20:34on dlcompare.es
  Este juego parece que tiene algunas de las mecánicas que tiene Elden Ring, pero también tiene el aspecto de supervivencia, que puede ser divertido si se hace bien, pero eso es algo que solo el tiempo dirá. Quién sabe, puede ser un juego increíble en el mejor de los casos o un juego decente en el peor de los casos.
  Dit spel lijkt een aantal van de mechanismen te hebben die Elden Ring heeft, maar het heeft ook het overlevingsaspect, wat leuk kan zijn als het goed wordt gedaan, maar dat is iets wat alleen de tijd zal leren. Wie weet wordt het in het beste geval een geweldig spel of in het slechtste geval een behoorlijk spel.
  SENIAT992
  SENIAT992
  6 feb. 2024 20:33on dlcompare.es
  ¡Comenzando con nada y ocupándote de tus necesidades iniciales, podrás explorar mazmorras, cuevas y nuevos lugares para fortalecerte y reclamar lo que una vez fue tuyo en este título de acceso anticipado!
  Begin met niets en zorg voor je eerste levensbehoeften. Verken kerkers, grotten en nieuwe locaties om sterker te worden en terug te winnen wat ooit van jou was in deze early access-titel!
  bvhan
  bvhan
  6 feb. 2024 19:26on dlcompare.com
  Visually, the games looks stunning. Gameplay wise also not shabby. That being said, it released as early access so be prepared for changed that may or may not be pleasing. Maybe wait a bit before purchasing. But if what you currently see is what you like then by all means buy it.
  Visueel ziet het spel er prachtig uit. De gameplay is ook niet slecht. Dat gezegd hebbende, het is uitgebracht als early access dus wees voorbereid op veranderingen die wel of niet bevallen. Wacht misschien nog even met kopen. Maar als wat je nu ziet je bevalt, koop het dan zeker.
  The Punisher
  The Punisher
  6 feb. 2024 17:47on dlcompare.com
  Amazing quality coop survival builder RPG. Its in early access but has incredible visuals, combat, puzzles and especially building mechanics. Tons of different armour pieces to build your own unique character. Its literally like breath of the wild, dark souls and Minecraft had a love child. For its price you wont regret it and definitely get your moneys worth (best played with friends!)
  Geweldige kwaliteit coöp survival builder RPG. Het is in early access maar heeft ongelooflijke visuals, gevechten, puzzels en vooral bouwmechanismen. Tonnen verschillende harnassen om je eigen unieke personage te bouwen. Het is letterlijk alsof breath of the wild, dark souls en Minecraft een liefdesbaby kregen. Voor de prijs zul je er geen spijt van krijgen en je krijgt zeker waar voor je geld (het beste te spelen met vrienden!)
  FnaticStevy
  FnaticStevy
  6 feb. 2024 17:34on dlcompare.com
  The game is one of the best Early Access games I have ever had the privilege to play. The devs know what they're doing and are consistently pushing out hotfixes and updates. Enshrouded is vastly more polished than most AAA games that release these days, it's massive, filled with content, and very fun to play.
  Het spel is een van de beste Early Access-games die ik ooit heb mogen spelen. De ontwikkelaars weten wat ze doen en brengen constant hotfixes en updates uit. Enshrouded is veel meer gepolijst dan de meeste AAA-games die tegenwoordig worden uitgebracht, het is enorm, zit boordevol content en is erg leuk om te spelen.
  Laat meer reacties zien
  • Technische informatie

  • Officiële website : Enshrouded
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : Keen Games GmbH
  • Ontwikkelaar : Keen Games GmbH
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 24 januari 2024
  • Systeemvereisten
   • Minimaal
   • OS : Windows 10 (64 bit)
   • CPU : Core i5-6400 / Ryzen 5 1500X
   • RAM : 16 GB
   • GPU : GeForce GTX 1060 / Radeon RX 580
   • Opslagruimte : 60 GB
   • Aanbevolen
   • CPU : Core i7-8700 / Ryzen 7 2700X
   • RAM : 16 GB
   • GPU : GeForce RTX 2070 Super / Radeon RX 6700 XT
   • Opslagruimte : 60 GB
  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief