The Dark Pictures: Man van Medan is tijdelijk gratis

The Dark Pictures: Man van Medan is tijdelijk gratis

Halloween staat voor de deur en Bandai Namco wil dat vieren door je een van de beste horroravonturen uit hun catalogus te geven. The Dark Pictures: Man of Medan is het eerste deel van de populaire horrorserie van Supermassive Games. Het is een ervaring die je kunt delen met andere spelers en waarin je het opneemt tegen een extreme situatie. In het spel vertrekken vijf vrienden op een duikvakantie naar de Stille Zuidzee. Maar de beste tijd van hun leven verandert al snel in een nachtmerrieachtige ervaring. Na een gevaarlijke ontmoeting met een groep moderne piraten belanden ze in een nachtmerrieachtige ervaring op een schijnbaar verlaten schip. Gevangen in een spookschip zullen hun individuele keuzes hun lot bepalen.

The Dark Pictures: Man of Medan stelt je moraliteit op de proef en vraagt je keuzes te maken. Elke beslissing die je neemt, of juist niet neemt, heeft directe gevolgen voor je toekomst, maar kan ook fataal zijn voor degenen die je vergezellen. Hetzelfde geldt voor hen. Uiteindelijk levert The Dark Pictures: Man of Medan een spannende ervaring met bovennatuurlijke horror als kern. Het is een soort ervaring waar je het beste met andere mensen van kunt genieten, en dat is een van de redenen waarom The Dark Pictures Anthology zo'n populaire serie is.

 

 

Na deze aflevering bevat de serie soortgelijke ervaringen in compleet andere omgevingen, maar ze geven allemaal hetzelfde gevoel van naderend onheil en beklemmende sfeer als de eerste titel. Little Hope, House of Ashes en The Devil in Me zijn echte aanraders voor wie zich wil verdiepen in sinistere ervaringen met een bovennatuurlijke twist.

Haal het gratis op PC

Als je je gratis exemplaar van The Dark Pictures: Man of Medan, moet je de speciale website bezoeken. Je moet de stappen volgen om een Bandai Namco-account aan te maken en deze te koppelen aan je Steam-account om het spel op het platform van Valve te claimen en permanent te houden. Dit aanbod is slechts beschikbaar tot 29 september, dus je kunt maar beter opschieten en je exemplaar voor PC claimen. Als je je ervaring verder wilt uitbreiden dan het eerste spel in de serie, dan kun je alle andere spellen in The Dark Pictures Anthology met onze prijsvergelijker vergelijken en krijg je de beste aanbiedingen voor Little Hope, House of Ashes en The Devil in Me Steam keys.

  • Officiële website : Man of Medan
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Survival , Horror
  • Uitgever : BANDAI NAMCO Entertainment
  • Ontwikkelaar : Supermassive Games
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 29 augustus 2019
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief