The Elder Scrolls Online verandert zijn loot boxes systeem

The Elder Scrolls Online verandert zijn loot boxes systeem

Loot boxes zijn in de meeste gevallen nogal omstreden en in sommige landen worden ze zelfs als gokken beschouwd, maar ze zijn een gebruikelijke manier om extra inkomsten te verwerven voor spelontwikkelaars. Echt geld betalen voor een kans op een exclusief cosmetisch voorwerp of een kleine boost is iets waar de meeste spelers het mee eens zijn, maar als we het hebben over voorwerpen die je een bepaald voordeel geven in gevechten lijken bij de meeste mensen alle alarmbellen af te gaan, vooral als het gaat om PvP. The Elder Scrolls Online is verre van een pay-to-win spel, en elk voorwerp dat je uit een loot box kunt krijgen kun je ook op andere manieren in het spel krijgen, maar de recente aankoop van Zenimax door Microsoft zal zeker enkele veranderingen in het spel brengen, en het lijkt erop dat er een grote op komst is als het om loot boxes gaat.

Een nieuw gameplay systeem komt naar The Elder Scrolls Online met Update 30. Het nieuwe Endeavors systeem zal wekelijkse en dagelijkse taken omvatten die je belonen met een nieuw soort valuta in het spel als je ze voltooit, de Seals of Endeavor. Die taken kunnen een breed scala aan activiteiten omvatten, waaronder knutselen, stelen, bepaalde vaardigheden tegen vijanden gebruiken, grondstoffen oogsten, en meer. Omdat de meeste van die dingen al door de meeste The Elder Scrolls Online spelers gedaan worden, zal het Endeavors systeem geen grote invloed hebben op de gameplay, maar het beloont je wel voor het spelen van het spel. Het mooiste van het systeem is dat je Seals of Endeavor kunt gebruiken om alle nu beschikbare Crown Crate voorwerpen te kopen, waaronder XP scrolls. De valuta zal op je account gebaseerd zijn, dus het maakt niet uit of je meerdere personages hebt. Zoals je je kunt voorstellen zal het een geweldige toevoeging aan het spel zijn, want je kunt zoveel zegels sparen als je wilt om ze naar eigen inzicht uit te geven, en dat specifieke huisdier of rijdier waar je van droomt vrij te spelen zonder een dubbeltje uit te geven.

 

 

Het Endeavors systeem zal deel uitmaken van Update 30 voor The Elder Scrolls Online, die als alles volgens Zenimax's plannen verloopt ergens in juni zal verschijnen. Het spel is momenteel ondergedompeld in de gebeurtenissen van Gates of Oblivion, een avontuur van een jaar waarin de spelers het zullen opnemen tegen een machtige heer van de Daedra in een spannende verhaallijn die ook een gloednieuwe uitbreiding vol interessante mogelijkheden bevat, Blackwood.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief