The Elder Scrolls Online: Blackwood uitbreiding is aangekondigd

The Elder Scrolls Online: Blackwood uitbreiding is aangekondigd

Een paar maanden geleden kondigden Zenimax en Bethesda het nieuwe eerste-jaar-avontuur voor hun MMORPG The Elder Scrolls Online aan. Gates of Oblivion zal de spelers laten opgaan in een episch avontuur waarvan de inhoud gedurende een heel jaar zal verschijnen. Elke nieuwe verhaallijn in The Elder Scrolls Online begint meestal met een nieuwe DLC die als introductie dient, die gevolgd wordt door een nieuwe uitbreiding die een aanzienlijke hoeveelheid inhoud naar het spel brengt. Daarna worden nog een paar extra DLC's gelanceerd om het verhaal te voltooien. Gates of Oblivion zal hetzelfde patroon volgen, en de spelers zullen de ambities en plannen van de Daedric prins Mehrunes Dagon 800 jaar voor de gebeurtenissen van The Elder Scrolls IV: Oblivion kunnen ontrafelen.

De Flames of Ambition DLC komt over een paar maanden beschikbaar (8 maart voor PC en 16 maart voor Xbox One en PlayStation 4) en zal dienen als startpunt van Gates of Oblivion. The Elder Scrolls Online: Blackwood is een nieuwe uitbreiding die het hoofdstuk van dit jaar wat later in het spel brengt, op 1 juni voor de PC en 8 juni voor de Xbox One en PlayStation 4 om precies te zijn.

 

 

Net als Greymoor en Elsweyr zal The Elder Scrolls Online: Blackwood zal ongeveer 30 uur extra verhaalinhoud toevoegen en een nieuwe zone voor de spelers om te verkennen, Blackwood. Ze zullen nieuwe vijanden, quests, wereldbazen, delves, openbare kerkers en meer tegenkomen, maar deze uitbreiding zal ook een nieuw evenement toevoegen waaraan de spelers kunnen deelnemen, Oblivion Portals, die vermoedelijk door de wereld zullen verschijnen en die de spelers met alle mogelijke middelen zullen moeten sluiten. The Elder Scrolls Online: Blackwood zal ook een nieuw metgezellensysteem voor het spel bevatten en een proef voor 12 spelers, Rockgrove genaamd. Je vindt alle informatie over Gates of Oblivion hier.

Vorig jaar kon je de machinaties van een kwaadaardige vampierheer stoppen in The Dark Heart of Skyrim. Zal je krachtig genoeg zijn om een Daedrische prins ervan te weerhouden Tamriel te vernietigen in Gates of Oblivion?

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief